Betalen

Jezelf verwennen met de laatste mode door makkelijk én snel te betalen? Bij MS Mode bepaal je zelf hoe je betaalt. De volgende betaalmethodes zijn mogelijk: iDEAL, creditcard en Afterpay.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via je eigen bank. iDEAL is het systeem, dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Gebruik je het internetbankierprogramma van ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ING, Friesland Bank, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, ASN Bank of Regio Bank? Dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent snel en gemakkelijk af in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Creditcard

Je kunt ook met een creditcard gemakkelijk en veilig in de MS Mode online winkel betalen. Het totaalbedrag wordt van je creditcard afgeboekt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Kies je ervoor om de bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk te retourneren? Dan wordt dit bedrag – nadat wij de retourzending hebben verwerkt – op je creditcard gerestitueerd. Je ziet het retourbedrag dan op je creditcardoverzicht terug. Alle creditcards met een MasterCard-, Visa- of American Express-symbool worden door ons geaccepteerd. Je betaalgegevens worden versleuteld verstuurd. De coderingstechniek die wij gebruiken, is uiterst betrouwbaar. Hierdoor is het veilig om met je creditcard in de MS Mode online winkel te betalen.

Afterpay

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen via Afterpay. Het voordeel van deze betaalmethode is dat je alleen betaalt voor de producten die je wilt houden. Zodra je bestelling is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je direct, of binnen 14 dagen via de betaalknop in je ontvangen e-mail betalen. Je hoeft geen Afterpay-account aan te maken om via deze methode te kunnen betalen. Je kunt bij vragen over je betaling contact met AfterPay opnemen door een mail te sturen naar klantenservice@afterpay.nl. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.