Kies een categorie

Bestellen

Is mijn bestelling doorgekomen?

Is er een betaling gedaan of zie je dat het is doorgekomen bij Klarna? Dan gaat het goed! Je krijgt binnen 30 minuten een orderbevestiging in je mail. Houd ook je spam in de gaten.

Kan ik iets wijzigen/toevoegen aan mijn bestelling of mijn bestelling annuleren?

Helaas kunnen er in een geplaatste bestelling geen aanpassingen en/of toevoegingen gedaan worden.

Ik wil een bestelling plaatsen, maar ik kan deze niet voltooien of ik word eruit gegooid en mijn winkelmandje is leeg?

We raden je aan de bestelling eens op een ander apparaat te plaatsen. Ook helpt het soms om de cookies of geschiedenis op je apparaat te wissen. Als dit nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de klantenservice

Ik wil iets bestellen uit de SALE maar de betaling lukt niet?

Er zit een blokkade op de betaling als het artikel niet meer voorradig is. We willen liever niet dat je betaalt voor een artikel wat er niet meer is. De site is na 4 uur weer up-to-date.

Ik kan niet inloggen op mijn member account, wat nu?

Klik bij het inloggen op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mail voor de wachtwoordwijziging, daarna kun je inloggen op je account.

Waarom doet mijn voucher het niet?

De welkomstkorting van 10 euro (en 250 gespaarde punten) is pas toepasbaar bij een minimale besteding van 50 euro. De 20% verjaardagskorting en 10% nieuwsbrief korting zijn niet geldig in combinatie met SALE-artikelen of actie artikelen. Als dit nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de klantenservice.

Kan ik telefonisch bestellen en achteraf betalen in de winkel?

Nee, een bestelling kan alleen online geplaatst worden en wordt pas na een succesvolle betaling verstuurd. Het is wel mogelijk om een online bestelling achteraf te betalen. Kies hiervoor Klarna als betaalmethode. Ook is het mogelijk uw bestelling naar een filiaal te sturen en deze daar op te halen.

Kan ik met een cadeaukaart/fashion cheque een online bestelling plaatsen?

Nee, cadeaukaarten en Fashion Cheques zijn alleen te besteden in onze filialen.

Hoe lang is de bedenktijd?

Bij MS Mode heb je een bedenktijd van 30 dagen na de dag van ontvangst van de bestelling. Binnen deze 30 dagen heb je het recht om zonder reden van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht).

Kunnen bestellingen die ik op dezelfde dag besteld heb samengevoegd worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer we de bestelling hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag. Elke bestelling wordt apart behandeld en ingepakt.

Ik zie dat jullie artikelen ook op andere websites worden verkocht, naast Wehkamp, Zalando, Laredoute & Bol.com klopt dit?

Artikelen uit de collectie van MS Mode zijn ook te koop bij Wehkamp, Zalando, LaRedoute FR en Bol.com. Als er artikelen bij andere webshops gekocht zijn, kunnen wij niet garanderen dat het originele producten zijn en je de producten ook echt gaat krijgen. Bij twijfel, neem dan zeker contact op met onze klantenservice.

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Chat met ons

Antwoord binnen circa 2 minuten.

Maandag - vrijdag: 09:00 - 20:00 uur

Mail ons

Antwoord binnen één dagStuur mail

Stuur ons op Facebook

Antwoord binnen één dagStuur berichtNog steeds geen antwoord gevonden?

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur ook telefonisch bereikbaar via 020-5809891.Chat met ons

Antwoord binnen circa 2 minuten.

Maandag - vrijdag: 09:00 - 20:00 uur

Mail ons

Antwoord binnen één dagStuur mail

Stuur ons op facebook

Antwoord binnen één dagStuur bericht

Nog steeds geen antwoord gevonden?

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur ook telefonisch bereikbaar via 020-5809891.