Over MS Mode


bannerimage

Let's talk about us

MS Mode is dé nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, haar eigen stijl en haar eigen verhaal. En dat begrijpen wij. Al meer dan 50 jaar ontwerpen we vrouwelijke en comfortabele fashion voor vrouwen met rondingen. In de maten 40 tot en met 54.

Perfect voor jouw figuur

Stijlvol en betaalbaar? Die combinatie gaat bij MS Mode zeker samen. Wij brengen een steeds wisselende collectie met keuze uit verschillende stijlen, passend bij jouw figuur. Met voor elke gelegenheid en iedere bui de juiste outfit voor een betaalbare prijs.

Inspire me

Wij maken het u ook nog eens graag makkelijk. Alle kledingstukken kunt u eenvoudig combineren. U vindt bij MS Mode altijd een ruime keuze in basics die in elke kledingkast thuishoren. Want een goede outfit begint met een goede basis. Daarnaast bieden wij vrouwelijke jurken, stoere tops en T-shirts en flatterende broeken. Én een grote keuze in denim met een goede fit. We hebben zowel basis jeans als denim met trendy wassingen. In veel verschillende modellen zodat we voor zoveel mogelijk vrouwen de perfecte jeans hebben. #loveyourdenim

overmsmode
missie

Zelfverzekerd

We vertalen trends op zo’n manier dat u er zich lekker in voelt. In combinatie met ons deskundige advies en de betaalbare prijzen een perfect match! U voelt u zelfverzekerd in MS Mode. Onze ervaren medewerkers in de winkels geven u graag advies. Behoefte aan wat mode-inspiratie? Laat je inspireren door onze influencers!

MS Mode in wereldsteden

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. U vindt MS Mode stores in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor u klaar. MS Mode is onderdeel van COOLinvestments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met onze zusjes America Today, CoolCat en SAPPH.

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat vrouwelijke rondingen gezien mogen worden. Het is onze passie om betaalbare fashion te ontwerpen die jouw figuur flatteren. Fashion met de perfecte fit voor vrouwen van elke leeftijd en met iedere shape.