Bezorgen

Wegens het coronavirus kan de levering van jouw pakketje langer duren dan je van ons gewend bent.

Voor 19:30 besteld, de volgende werkdag in huis

Maandag t/m vrijdag:

Voor 19:30 uur besteld, de volgende dag in huis*. Dit geldt alleen op werkdagen.
Na 19.30 uur besteld, overmorgen in huis*. Dit geldt alleen op werkdagen.

Bestellen in het weekend:
Bestel je vrijdag na 19.30 of in het weekend, dan ontvang je de bestelling op dinsdag*.

*Tijdens speciale acties en aanbiedingen kan het voorkomen dat we wegens de extreme drukte levering de volgende dag niet kunnen garanderen. Je bestelling en ook je mail met Track & Trace kunnen dan iets zijn vertraagd, onze excuses hiervoor!

Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Bij het invullen van je persoonlijke gegevens kun je dit aangeven. Bij thuisbezorging wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending. Bestellingen geplaatst op de Nederlandse webshop worden alleen binnen Nederland geleverd. Indien je je bestelling in één van de andere landen wil laten leveren, dan kun je via het menu naar de webshop van het betreffende land gaan en via die webshop je bestelling plaatsen.

Is er iets mis gegaan met je pakketje of heb je je pakket helemaal niet ontvangen meld dit dan altijd binnen 14 dagen bij ons via klantenservice@msmode.com

2e bezorgpoging zelf bepalen waar & wanneer

Is je pakketje aangeboden terwijl je niet thuis was? Dan kun je op www.dhlparcel.nl door middel van je bezorgcode aangeven waar en wanneer je het pakket bezorgd wil hebben, of ervoor kiezen het pakket zelf ergens op te halen. Bijvoorbeeld bij de buren of een DHL ServicePoint. Je krijgt een briefje in de bus van de bezorger en een e-mail met je bezorgcode. Indien je niets doet, wordt je bestelling na de eerste mislukte bezorgpoging aan huis de eerstvolgende bezorgdag bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint gebracht. Hier blijft jouw bestelling 7 dagen liggen. Daarna wordt de bestelling retour gestuurd naar ons. Bij een mislukte bezorging op zaterdag, kan het pakket ook maandagmiddag worden bezorgd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wil de levering na de vierde keer nog steeds niet lukken, dan wordt het pakket retour gestuurd naar ons. Bij bezorging in een parcelshop wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending. Levering alleen binnen Nederland.

Bezorgen bij een DHL ServicePoint

Het is ook mogelijk om je pakketje te laten afleveren bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt. Kies bij het afrekenen voor de aflevermethode ‘Afhalen bij de DHL ServicePoint’. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je de bestelling afhaalt in 1 van de 2.000 parcelshops in Nederland. Bij bezorging in een parcelshop wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending.

Zodra de bestelling voor je klaarligt ontvang je een e-mail. Let op! Neem voor het ophalen van je bestelling bij een DHL ServicePoint een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. Levering alleen binnen Nederland.

Het pakje blijft 7 dagen bij een DHL ServicePoint liggen. Als je het binnen die tijd niet opgehaald hebt, stuurt DHL het terug naar MS Mode.

Afhalen in een MS Mode winkel

Het is vanaf nu ook weer mogelijk om jouw pakketje af te laten leveren bij een MS Mode winkel in jouw buurt, je betaalt dan geen verzendkosten! Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode 'Afhalen bij MS Mode winkel'. Binnen 3-7 werkdagen ligt jouw pakket klaar in de winkel, je krijgt automatisch bericht als jouw pakketje in de winkel is aangekomen. Neem de e-mail (geprint of smartphone) mee naar de winkel en ontvang direct jouw pakket!