Bezorgen

*Voor bestellingen onder de €20,- wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending.

Wegens drukte kan het enkele werkdagen langer duren voordat je je pakket ontvangt. Onze excuses hiervoor!

Voor 21:00 besteld, na 2-5 werkdagen huis

Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Bij het invullen van je persoonlijke gegevens kun je dit aangeven. Bij thuisbezorging wordt bij bestellingen onder de €20,- een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending. Bestellingen geplaatst op de Nederlandse webshop worden alleen binnen Nederland geleverd. Indien je je bestelling in één van de andere landen wil laten leveren, dan kun je via het menu naar de webshop van het betreffende land gaan en via die webshop je bestelling plaatsen.

Is er iets mis gegaan met je pakketje of heb je je pakket helemaal niet ontvangen meld dit dan altijd binnen 14 dagen bij ons via klantenservice@msmode.com

Bezorging wijzigen

PostNL biedt een pakket 1x aan en daarna gaat het direct naar een PostNL-afleverpunt. Wil je dat niet, dan kun je voor de eerste bezorgpoging, in de app of online een wijziging doorvoeren. Op www.postnl.nl kan je door middel van je bezorgcode aangeven waar en wanneer je het pakket bezorgd wil hebben, of ervoor kiezen het pakket zelf ergens op te halen. Bijvoorbeeld bij de buren of een PostNL-punt. Bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt blijft jouw bestelling 7 dagen liggen. Daarna wordt de bestelling retour gestuurd naar ons. Bij bezorging in een parcelshop wordt bij bestellingen onder de €20,- een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending. Levering alleen binnen Nederland.

Bezorgen bij een PostNL-punt

Het is ook mogelijk om je pakketje te laten afleveren bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Kies bij het afrekenen voor de aflevermethode ‘Afhalen bij het PostNL-punt’. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je de bestelling afhaalt in 1 van de 2.000 PostNL-punten in Nederland. Bij bezorging in een PostNL-punt wordt bij bestellingen onder de €20,- een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van €2,95 per verzending.

Zodra de bestelling voor je klaarligt ontvang je een e-mail. Let op! Neem voor het ophalen van je bestelling bij een PostNL-punt een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. Levering alleen binnen Nederland.

Het pakje blijft 7 dagen bij een PostNL-punt liggen. Als je het binnen die tijd niet opgehaald hebt, stuurt PostNL het terug naar MS Mode.

CO2-neutrale bezorging met PostNL

We verzenden je pakket CO2-neutraal met PostNL. Wat houdt dat in? Dit betekent dat wij een jaarlijkse bijdrage doen waarmee PostNL investeert in duurzame projecten. Zij investeren de bijdrage in hoogwaardige, duurzame projecten met het Gold Standard-keurmerk: het beste keurmerk voor klimaatprojecten.

Afhalen in een MS Mode winkel

Het is vanaf nu ook weer mogelijk om jouw pakketje af te laten leveren bij een MS Mode winkel in jouw buurt, je betaalt dan geen verzendkosten! Kies bij het afrekenen voor de bezorgmethode 'Afhalen bij MS Mode winkel'. Binnen 3-7 werkdagen ligt jouw pakket klaar in de winkel, je krijgt automatisch bericht als jouw pakketje in de winkel is aangekomen. Neem de e-mail (geprint of smartphone) mee naar de winkel en ontvang direct jouw pakket!