Neem contact met ons op

In verband met het coronavirus werkt de klantenservice ook vanuit huis, hierdoor zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar. Wij willen u vragen alleen bij spoedgevallen telefonisch contact op te nemen, alle overige vragen ontvangen wij graag per e-mail. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden, dank voor uw begrip.

Heb je geen antwoord kunnen vinden bij de veelgestelde vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@msmode.com.

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar via 020-5809891.


Vragen over Klarna?

Je kunt bij vragen over je betaling contact opnemen met Klarna door contact op te nemen met de klantenservice van Klarna. Via MyKlarna kun je allerlei handige functies gebruiken. Je logt in via klarna.nl met het e-mailadres dat hoort bij je bestelling, of downloadt de Klarna app op uw smartphone of tablet. U kunt Klarna ook bereiken via: 020 – 80 82 852.

Adres hoofdkantoor

MSNL B.V.
Diemermere 1
1112 TA Diemen

Dit is een correspondentieadres en GEEN retouradres

Het retouradres voor webshop retouren kun je hier vinden.

Heb je vragen over artikelen die je in een MS Mode winkel gekocht hebt? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel. Bekijk het overzicht van onze MS Mode winkels.