MS mode

JIJ ALS STRALEND MIDDELPUNT

Vrouwen zijn het middelpunt van onze collectie. Wij geloven dat je pas echt straalt als je je comfortabel voelt. Om hieraan bij te dragen, maken we bij MS Mode comfortabele fashion die past bij elke stemming en gelegenheid. Bij MS Mode zijn we gespecialiseerd in shapes. We vinden de fit van onze kleding namelijk het belangrijkste wat er is. Dat begint al bij ons hoofdkantoor in Diemen. Achter de schermen werken onze fit specialisten hard aan collecties met een grote variatie aan shapes om verschillende lichaamstypes zo mooi mogelijk uit te laten komen. 

MS Mode

Denk bijvoorbeeld aan ons grote aanbod in jurken en variatie aan fijne spijkerbroeken. Onze kleding wordt ook gemaakt met comfortabele, stretchy materialen, en worden altijd meerdere keren op modellen met verschillende maten en lichaamstypes doorgepast. Voor advies over shapes ben je ook bij ons aan het juiste adres. Onze Fit Advisors in onze winkels staan voor je klaar voor passend stylingadvies en modetips. Laat je ook vooral inspireren door de Fitguides op onze website. Zo kun jij je stijl en persoonlijkheid laten zien!

WIJ VIEREN ECHTE VROUWEN

MS Mode

We gaan graag nog een stapje verder. Om jou te laten zien dat onze collecties goed staan bij iedereen, welke shape of maat dan ook, gingen we op jacht naar de juiste modellen. Hiervoor plaatsten we een oproep op onze social mediakanalen en organiseerden we een open casting. Door deze oproep konden we niet alleen vrouwen uit onze eigen community in het zonnetje zetten, maar ook een ruime variatie aan vrouwen uitnodigen. Tijdens deze open casting gingen we namelijk op zoek naar échte vrouwen met alle maten, shapes, leeftijden en achtergronden. En we hebben ze gevonden! Een paar weken later stonden ze bij ons voor de camera.

ONGEFILTERDE SCHOONHEID

Je hebt de gekozen vrouwen vast al gezien in onze pakken en onze denim. Omdat we weten dat het vinden van de juiste spijkerbroek soms kan voelen als een flinke klus, hebben we vrouwen van elke maat (maat 40 tot en met 54) gekozen om model te staan voor elke jeans die we in onze collectie hebben. Zo zie jij goed hoe onze jeans staat op verschillende maten en shapes.

ONTDEK ONZE CAMPAGNES