Fits you as you are

Voor een feestje, een belangrijke meeting of gewoon omdat het je zo goed staat: een pak is altijd een goede keuze. Met de trendy pakken van MS Mode maak je een statement, waar je ook komt en welke maat je ook hebt. Dat vinden ook deze dames! We ontmoetten ze tijdens de open casting die we organiseerden. Een paar weken later stonden ze voor onze camera te shinen.

Powervrouwen

EEN POWERPAK VOOR POWERVROUWEN

We spotten de trend voor het eerst in de jaren '20. Wat toen als een mantelpakje door designer Coco Chanel in Parijs op de markt is gebracht, is uitgegroeid tot de grootste trend van het jaar: het powerpak. Dress for success, wordt er ook wel eens gezegd. En dat kan zeker in een trendy pak! Ga voor een klassiek zwarte, of maak een gekleurd statement met de pakken van MS Mode.
Image without a name

SPECIAAL VOOR JOU

De pakken van MS Mode zijn speciaal gemaakt voor vrouwen van maat 40 tot en met 54 in gedachte. Uniek aan onze pakken is dat de stof stretchy is, zodat jouw shape op de juiste plekken wordt geaccentueerd en jij je er comfortabel in kunt bewegen. Om de fit van onze pakken te perfectioneren, hebben we meerdere doorpasmomenten met modellen van verschillende maten. Zo weten we zeker dat onze pakken perfect zijn voor elke shape en de kwaliteit is zoals je dat van ons gewend bent. De pantalons hebben een elastieken tailleband voor extra bewegingsvrijheid. Met de blazers heb je de keuze tussen een blazer met enkele knoop, of een double breasted exemplaar. Zo staat een blazer met een enkele knoop perfect als je je taille en vrouwelijke shape wil accentueren, en is een double breasted blazer mooi als je voor een casual look wil gaan en een eventueel buikje wil verdoezelen. Benieuwd naar de fits, of heb je meer advies nodig voor jouw shape? Vraag afvies bij onze Fit Advisors in de winkel!
Bianca