Fits you as you are

Met een pak van MS Mode ben je klaar voor het feestseizoen! Welke maat of shape je ook hebt, jij maakt een statement. Ook deze dames zijn fan! We ontmoetten ze tijdens de open casting die we organiseerden. Een paar weken later nodigden we ze uit om officieel model te staan voor onze nieuwe campagne!

Powervrouwen

TIJDLOOS EN VEELZIJDIG

Bij MS Mode geloven dat we dat elke vrouw straalt als ze zich comfortabel voelt. Daarom zijn de pakken van MS Mode gemaakt met een stretchy stof voor extra comfort. Extra fijn is dat jij je pak hierdoor niet alleen uit de kast hoeft te trekken bij een speciale gelegenheid, maar elke dat kunt dragen. Laat je stijl zien en combineer een pak op jouw manier. Draag de blazer en pantalon samen en style deze met een vrouwelijke top met lage V-hals, of met een T-shirt voor een nonchalante uitstraling. Ook kun je de blazer en broek natuurlijk los dragen en combineren met de rest van je garderobe. Zo maak jij van jouw pak je nieuwe favoriet voor elke dag.
Image without a name

SPECIAAL VOOR JOU

De pakken van MS Mode zijn speciaal gemaakt voor vrouwen van maat 40 tot en met 54. De stof is stretchy, zodat jouw shape op de juiste plekken wordt geaccentueerd en jij je er goed in kunt bewegen. Om de fit van onze pakken te perfectioneren, hebben we meerdere doorpasmomenten met modellen van verschillende maten. Zo weten we zeker dat onze pakken perfect zijn voor elke shape en dat de kwaliteit is zoals je dat van ons gewend bent. De pantalons hebben een elastieken tailleband voor extra bewegingsvrijheid en je kunt kiezen voor een wide leg en een slim fit. Met de blazer heb je de keuze tussen een blazer met enkele knoop, of een double breasted exemplaar. Zo staat een blazer met een enkele knoop perfect als je je taille en vrouwelijke shape wil accentueren, en is een double breasted blazer mooi als je voor een casual look wil gaan en een eventueel buikje wil verdoezelen. Benieuwd naar de fits, of heb je meer advies nodig voor jouw shape? Vraag afvies bij onze Fit Advisors in de winkel!
Bianca