wear the moment

De zon laat zich steeds vaker zien en langzamerhand vult jouw agenda zich met gezellige afspraken en leuke evenementen. Met een kalender vol uitjes en zonnige dagjes weg wil je er natuurlijk comfortabel en stijlvol bij lopen! So... what to wear? Voor een datenight, dagje strand of een weekendje weg met de meiden: samen met influencers Rose en Jeltje laten we je zien welke outfits uit de kast getrokken mogen worden! Lees snel mee en laat je inspireren.

Rondlopen op een zomerse beurs

Shoppen, workshops volgen en optredens bijwonen: op een zomerse beurs, markt of festival is er megaveel te doen! Hiervoor heb je een outfit nodig die zowel praktisch als prachtig is.

Weinig moeite, maximale wow-factor: Rose (ook bekend als @Roseklerenzooi op Instagram) kiest voor een jurk! Is het buiten wat koeler of wil je je benen liever bedekken? Ga dan voor een jumpsuit met een prachtige print. Of til jij je liever een simpele look met je favoriete jeans en top naar een nieuw niveau?

Jij bent beachready!

Of je nu een zonvakantie in de planning hebt staan of op het strand in Nederland te vinden bent: een mooie beachlook is een must!

Met een beachlook zoals die van Jeltje zie je eruit om door een ringetje te halen. Ga voor sprekende kleuren, toffe prints of statement zwart. Trek je erop uit voor een lekker ijsje of een potje beach volleybal? Bij MS Mode shop je de leukste beach cover-ups! Ga bijvoorbeeld voor een mooie sarong, of draag een open blouse met een skort.