magic simplicity

Magic Simplicity: deze nieuwe slimme broeken van MS Mode doen wonderen voor jouw shape!

Ook al ben je nog zo happy met je supervrouwelijke curves, soms wil je jezelf - vol zelfvertrouwen - van je meest sexy kant laten zien. Magic Simplicity heeft de perfecte broek om jouw natural shapes op de juiste plekken te boosten. Jij op je mooist, daar doen we het voor. If you’ve got it, flaunt it!

MS Mode had al een populaire Magic broek van super stretch met een corrigerend en vormend effect op buik en billen. Dit succes inspireerde het designteam om zich nog verder te specialiseren in shaping broeken voor curvy girls. Het resultaat heet Magic Simplicity: een serie van 4 specifieke super shaping fits, vanaf nu verkrijgbaar in alle MS Mode winkels en online. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste fit!

SHOP NU

Boost je curves, geef je booty een lift en sculpt of slim jouw natural shape. Niet omdat het moet, maar omdat het kan, met deze trotse nieuwe generatie Magic Simplicity broeken van MS Mode

SHOP NU
De Magic Simplicity shapes is het vertrouwde shaping model in de nieuwe Magic Simplicity collectie. De Magic Simplicty shapes is gemaakt van super stretchy denim die ervoor zorgt dat je buik, billen én benen er geweldig uitzien. Je accentueert daarmee je mooie rondingen. De shapes is nu verkrijgbaar in grijs, zwart, rinse, stone en bleach wassing. Daarnaast kun je kiezen tussen skinny leg of flared leg. De flared leg loopt uit vanaf de knie. Zo worden je heupen geaccentueerd en je kuiten gecamoufleerd.

Accentueer de rondingen die tellen met de Magic Simplicity Shapes.

SHOP NUDe Magic Simplicity sculpts fit maakt je silhouet extra vrouwelijk, 360 degrees style! Door een speciaal ingestikte versteviging zorgt de Magic Simplicity sculpts voor een plattere buik en meer stevigheid om je middel. Deze high waist tregging met rits aan de zijkant accentueert én lift je billen door de extra coupenaadjes en hartvormige belijning. Het sculpts model is uitgevoerd in een super comfortabele stretch denim en is verkrijgbaar in twee wassingen: ‘stone wash’ of zwart.

Gooi gerust al je vrouwelijkheid in de strijd met de Magic Simplicity sculpts

SHOP NUDe Magic Simplicity lifts fit geeft niet alleen je billen een super sexy lift maar heeft bovendien een extra slimming effect op je silhouet. De curvy shape van je booty wordt benadrukt en gecorrigeerd door extra coupenaadjes en een mooie hartvormige belijning. Stroomlijn je figuur met deze skinny van super comfortabele stretch denim in een ‘stone’ of ‘dark denim’ wassing.

Accentueer je curves daar waar het telt; je booty. De Magic Simplicity lifts geeft je een super sexy silhouet!

SHOP NU
De Magic Simplicity slims fit is de ‘new & improved’ versie van het originele Magic model voor een extra gestroomlijnde versie van jezelf. Het is nu een echte ‘skinny fit’ met de bekende liftende en corrigerende eigenschappen zoals de booty lifting coupenaadjes en hartvormige belijning én de speciale shaping voor een plattere buik. De slims is uitgevoerd in een fantastische stretch kwaliteit met ‘satin touch’, verkrijgbaar in 4 mooie herfsttinten.

Kun jij wel wat magie gebruiken in je kledingkast? De Magic Simplicity slims is de ultieme ‘skinny’ voor curvy girls.

SHOP NU

SHOP NU