FSTVL collection

FSTVL Modern Nomad

Of je nou een roadtrip hebt gepland of deze zomer gewoon thuisblijft, met de nieuwe FSTVL collectie raak je in ieder geval alvast in de juiste stemming. De donkere kleuren geven een verleidelijk, Nomad gevoel aan de collectie en de luchtige materialen zijn ideaal voor warmere dagen. Op onze wish list: luchtige maxi-rokken en jurken die mooi meebewegen én stoere T-shirts met een vintage gevoel voor een mooi contrast. Perfect voor een sexy, nonchalante look, óók als je deze zomer gewoon thuisblijft.


FSTVL Modern Nomad


FSTVL Modern Nomad


FSTVL Modern Nomad
FSTVL Modern Nomad
FSTVL Modern Nomad

Shop nu
FSTVL Indienne
FSTVL Indienne

Voor de Indienne collectie reizen we af naar India en laten we ons onderdompelen in bohemian bloemenprints en zachte tinten; dé trends van dit moment. We zien veel relaxte silhouetten en lurex details voor een warm gevoel. Perfect voor een avond met je vriendinnen én als je gewoon zin hebt om altijd goed voor de dag te komen.


Shop nu

FSTVL Boho Sunset

Dit seizoen hebben we ons voor de FSTVL collectie laten inspireren door het best-geklede muziekfestival van de wereld: Coachella. En of je nu naar een festival gaat of niet, in de items van deze collectie weet je zeker dat je de juiste fashionable snaar raakt. Met veel borduurelementen, paisley prints en gebrande kleuren is het de stoerste FSTVL collectie van dit jaar.


Shop nuFSTVL Boho Sunset