Less is more
Image without a name

Hoe Parisiennes er zo moeiteloos elegant uitzien? Door de beste basics in huis te halen. Denk hiermee aan comfortabele items die eindeloos te combineren zijn, welk seizoen of gelegenheid dan ook. Less is more! De zwart-wit trend speelt hier perfect op in. Ook zijn deze items de perfecte basis als je wil experimenteren met andere trends.

Black & White

IT'S ALL IN THE DETAILS

Niks straalt meer luxe en power uit dan een monochrome look. Speel met textuur en details om je outfit een persoonlijke draai te geven. Denk bijvoorbeeld aan een zwart imitatieleren jasje met een zwarte rok en een 20 deniers panty, of een zwart truitje met strasstenen en een zwarte pantalon. In onze collectie vind je items met mooie details, zoals strasstenen en opvallende knopen. Zo laat jij je stijl zien!
Image without a name
Image without a name

Pied-de-poule, streepjes en ruitjes: een volledig zwart-witte look hoeft niet saai te zijn! In onze nieuwe collectie vind je mooie prints die het hele jaar gedragen kunnen worden. Ook prints kunnen strategisch ingezet worden. Grote prints vallen meer op, waardoor deze de aandacht afleiden. Ook kan een verticale print (bijvoorbeeld een streep) je langer doen lijken. Advies nodig? Ga bij onze Fit Advisors in de winkel langs!