De zomer draait om kleur, en MS Mode heeft gekleurde looks waar je vrolijk van wordt. Maak een statement met één van de chicste trends van het moment: de tonale trend, waarbij de hele outfit uit je favoriete kleur bestaat. Welke kleur jij moet scoren? Doe de test en kom erachter welk kleurtype je bent en welke kleuren jou laten stralen.

Kleur als geheim wapen

Het geheim van een stralende huid en opvallende ogen? Draag de juiste kleur! Heb je weleens gemerkt dat er kleuren zijn waar je bleker in lijkt, of waarbij de oneffenheden in je gezicht misschien wat meer opvallen? Dat kan komen doordat je een kleur aan hebt die niet bij je past. Iedereen heeft namelijk een aantal kleuren die het meest flatteren. Doe de test en kom erachter welke look van MS Mode jou het beste staat!

decisiontree

Confidence = beauty

Ben je gek op een kleur die niet in jouw kleurenadvies staat? No worries! Het beste modeadvies dat wij je kunnen geven is natuurlijk om de kleur te dragen waar jij je het mooist in voelt. Want zelfvertrouwen is prachtig! Ook kun je ervoor kiezen om accessoires of een rok of broek in jouw favoriete kleur te dragen. Op deze manier heeft het geen invloed op je gezicht, waardoor jij nog steeds straalt. Als laatst kun je ervoor kiezen jouw favoriete kleur toch te dragen, maar dan te spelen met intensiteit. Staat kobaltblauw je bijvoorbeeld niet? Probeer babyblauw eens uit!