Podcast

Luister nu de podcast! Een podcast gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Hilarisch en pijnlijk eerlijk. Een podcast waarin vrouwen praten over frustraties, situaties en onzekerheden die je in het dagelijks leven meemaakt. We hebben het over je lichaam, relaties, mental health, familie; alles wat jij op Instagram ‘rockt’, maar niet zonder in ‘real life’ dagelijks uitglijders te maken.

Abonneren op Spotify Abonneren op YouTube
Podcast
Podcast

Stiekem eten: waarom doen we dat eigenlijk? In het geheim in een hoekje snoepen, in de hoop dat onze partner of kinderen het niet zien. We zouden toch gewoon ongegeneerd mogen eten waar en wanneer we dat willen?

De winactie die wordt genoemd in deze podcast is inmiddels gesloten.

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple Podcasts
Podcast

De ‘Walk of Shame’; de catwalk van paskamer naar spiegel. Deze aflevering beginnen we met de vraag: hoe trek je jezelf hier nou niks van aan? En hoe verander je jouw gevoel van de ‘Walk of Shame’ naar de ‘Walk of Fame’?

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple Podcasts
Podcast

Mediteren, hoe doe je dat nou eigenlijk? Tegenwoordig zit menig mens vastgekluisterd aan zijn of haar telefoon, scrollend door social media. Toch zijn we allemaal op zoek naar een beetje ontspanning. Hoe nuttig is ontspanning eigenlijk en zien we het niet teveel als een ‘must’?

De winactie die wordt genoemd in deze podcast is inmiddels gesloten.

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple Podcasts
Podcast

Lekker in je lijf zitten, wat is dat voor jou? Wat heb je als vrouw nodig om lekker in je vel te zitten, zowel mentaal als fysiek. Voor de één helpt sporten en voor de ander een simpele wandeling. Wat is jouw ultieme tip om lekker in je vel te zitten? Wie of wat belemmert je daar soms in?

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple Podcasts
Podcast

Het combineren van kinderen, je werk en ook nog tijd voor jezelf nemen. Soms zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag. Hoe vind je de balans tussen rust en hectiek en zorg je ervoor dat je tijd voor jezelf overhoudt?

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple Podcasts
Podcast

Waarom is het niet gewoon oké om single te zijn? De vraag, 'waarom heb je nog steeds geen vent?' is bij veel mensen een bekend fenomeen. Hoe kijken Sharon en Lotte tegen relaties aan?

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple Podcasts
Podcast

Hebben jij en je partner genoeg tijd voor elkaar of is het zo druk dat jullie tijd voor elkaar in je agenda moeten zetten? Misschien organiseer je een complete datenight en heb je hoge verwachtingen of vind je juist spontaniteit belangrijk. Roos gaat in gesprek met Sharon en Anoesjka.

Luister op Spotify Bekijk op YouTube Luister op Apple PodcastsKun jij wel wat tips & tricks gebruiken voor wat extra quality time voor jou en je partner? Download de kalender hier
Podcast
Podcast

Ken jij Tina al? Ze werkt al meer dan 25 jaar voor MS Mode en weet álles over fits. Benieuwd naar de beste jeans voor jouw lichaamstype of dé jurk die jou op het lijf is geschreven? Iedere week vertelt ze in een korte video meer op de tips uit onze podcast. Here comes Tina!

It’s the fit. Own it.
Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, haar eigen stijl en haar eigen verhaal. En dat begrijpt MS Mode als de beste. Al meer dan 50 jaar ontwerpen we vrouwelijke en comfortabele fashion in de maten 40 tot en met 54. Ondertussen houdt Tina zich al 25 jaar bezig met de perfecte fit van al onze items. Want kleding moet er niet alleen prachtig uitzien, het moet óók perfect zitten.


Bekijk alle tipsPodcast


Podcast

Meet onze host: Rosalinde Traets! Deze dame komt oorspronkelijk uit Brabant, is 26 jaar oud en wilde altijd al achter de microfoon staan: popster, zangeres, you name it. Ze weet alles over de natuur en staat bij haar vrienden bekend als de 'Vreemde Feitjes Koningin'.

Podcast

Sharon Dumfries! Bekend als curvy super model met een niet-te-missen, aanstekelijke lach! Maar wist je dat ze ook biologielerares is? En relatiecoach? En rapper? (Oke, dat was wel heel lang geleden...) Sharon is op Aruba geboren en getogen, heeft geen kids, maar eerlijk is eerlijk: sommige leerlingen zou ze best willen adopteren.

Podcast

Anoesjka Minnaard is 31 jaar en mama van een peuter. In het dagelijks leven maakt ze graag kiekjes als body- en fatpositive fotograaf én zet ze zich graag in voor Stichting Dikke Vinger, die strijdt tegen stigma en discriminatie van dikke mensen.Podcast

Marcia is 42 jaar. Getrouwd en moeder van een puber, een betweter en een peuter. Ze doet het werk wat ze het allerliefste zou doen, namelijk; mooie beelden maken. Ze heeft naar eigen zeggen een huishouden van Jan Steen. Stiekem houdt ze ook wel van rommel, zodat ze het zelf weer kan gaan organizen. Want daar is ze een kei in! Ze houdt van vrouwen die eerlijk durven te laten zien dat het leven niet een aaneenschakeling is van Instagramfoto’s.

Podcast

Lotte is mindfullness trainer én purser. Ze is happy gescheiden en heeft een positieve blik op single zijn. Als light attendant vliegt ze de wereld rond...