Panty

15 november, 2022

Panty Hacks: Zo voorkom je ladders in je panty

Het wordt buiten steeds kouder, wat betekent dat je panty’s weer uit de kast getrokken mogen worden! Bij MS Mode verkopen we verschillende soorten, diktes en kleuren. Hierdoor heb jij altijd de perfecte panty aan die bij jouw outfit past! Wil je voorkomen dat ze scheuren? Lees snel verder!

Vind de juiste maat
De panty’s van MS Mode zijn stretchy, comfortabel en lekker zacht. Toch kan een foute maat panty het draagcomfort flink verminderen. Zo kan een te grote panty ervoor zorgen dat deze afzakt, of dat het kruis ineens erg laag hangt, en krijg je sneller een ladder in een te kleine panty. Check daarom altijd goed de maat van jouw panty!

Kies je favoriet
Bij MS Mode hebben we niet alleen basis panty’s en panty’s met leuke prints. Ook hebben we de meerdere corrigerende panty’s, die je nog extra ondersteunen en je figuur een mooie shape geven. Zo heb jij extra veel zelfvertrouwen bij het dragen van jouw favoriete kledingstukken.

Vóór het dragen
Raar maar waar: Je kunt je panty het beste voor het dragen een keer in de vriezer doen. Maak ‘m vochtig, stop de panty in een zak en plaats hem een nacht in de vriezer. De kou maakt de vezels in je panty steviger. Hierdoor heb je er langer plezier van. Vergeet je panty niet eerst te laten ontdooien voor het dragen!

Haarspray is je beste vriend
Wil je er écht zeker van zijn dat je geen ladder in je panty trekt? Dan is haarspray dé uitkomst! Spray een dun laagje haarspray op je panty voordat je ‘m aantrekt. Dit maakt je panty steviger en vermindert de kans op ladders.

Wassen als een pro
Een panty kun je het beste met de hand wassen. Doe hiervoor zeep met warm water in een emmer en laat de panty’s even weken. Geen tijd voor een handwas? Gebruik dan een waszakje en stop hem bij je andere was in de wasmachine. Kijk wel uit met kleding met studs, haakjes, ritsen of klittenband!

Toch een ladder?
Heb je toch een gaatje in je favoriete panty gespot? Met een doorzichtige nagellak zorg je dat deze niet verder uitscheurt en kun je ‘m nog wel eventjes aan. Kan je panty echt niet mee? Recycle ‘m dan en gebruik je panty om je delicate sieraden of pannen krasloos mee schoon te maken, of gebruik ‘m om nagellak van je nagels te halen in plaats van een watje!