Jel's vakantie checklistJeltje is ontwerper voor diverse modemerken (zowel regulier als plus size) en dé budgetstylist van Nederland. Ze schuift regelmatig aan bij Koffietijd en schrijft voor bladen zoals VROUW en FLAIR. Daarnaast heeft ze een succesvol Instagram account @jel_nl waar ze heel veel vrouwen dagelijks voorziet van de leukste budgetlooks en tips! Voor MS Mode schreef ze een blog met slimme inpaktips voor een 10-daagse zonvakantie. Uiteraard met de leukste items uit de nieuwe collectie van MS Mode!

Jeltje draagt een jurk uit de MS Collection. Deze mooie bloemenprint shop je ook in een mouwloze jersey jurk, tops en een tuniek.

Met 10 items 10 outfits!

Het is bijna zomervakantie en of je nu lekker in Nederland blijft of er toch voor kiest om naar het buitenland te reizen, een slim ingepakte koffer is altijd fijn!

Inpak dilemma's

We proppen vaak veel te in onze koffer, want stel je voor dat we iets tekortkomen! Toch nog dat ene truitje erbij en een paar extra slippers voor het geval dat. Voor je het weet kan je koffer niet meer dicht. En vergeet niet, meestal zien we ook nog leuke hebbedingen op ons vakantieadres. Denk maar aan hoe vaak we niet met die ene leuke schaal of rieten strandtas thuiskwamen na een avondje struinen over de boulevard ;-)

Vakantie checklist


Inpakken als een pro!

Uiteraard is het handig om voor het inpakken van je koffer goed te bedenken wat je van plan bent tijdens je vakantie. Want lekker genieten, dat kan voor iedereen anders zijn. Als eerst geef ik je 5 handige tips voor een slim gepakte koffer:

  • 1. Maak lijstjes. Een lijstje per dag bijvoorbeeld. Bikini 1, broekje 1 en ’s avonds jurkje 1. Maak vervolgens een lijstje met alle extra’s zoals je zonnebril, zonnebrand en slippers.
  • 2. Leg alles wat je mee wilt nemen op bed, zodat je een goed overzicht hebt. Zo zie je of je onnodige extra’s mee hebt of juist nog iets mist.
  • 3. Doe je paspoort, pinpas/creditcard, sleutels en telefoon in je handtas. En als het past ook je bikini! Mocht je ergens stranden, kun je in ieder geval lekker gaan zwemmen en heb je alle pasjes bij de hand voor de nodige aankopen.
  • 4. Meer ruimte nodig? Rol al je kleding op en stop je sokken in je schoenen. Succes verzekerd!
  • 5. Wees nooit zuinig met accessoires! Daarmee kun je eindeloos stylen. Want die ene zwarte jurk kun je beachy stylen met een rieten tas, maar juist ook helemaal partyproof met een paar pumps en mooie oorbellen!


  • Less is more?!

    Om het je een beetje makkelijk te maken, heb ik een koffer ingepakt met 10 items uit de nieuwste MS Mode collectie, waarbij ik heb gekeken naar goede basis essentials en daarnaast de nodige fashion items en accessoires waarmee je lekker kunt combineren, zodat je elke dag met een nieuwe look voor de dag kunt komen!

    En uiteraard heb ik deze 10 items gelijk voor je gestyled, zodat je in ieder geval al met 10 looks op vakantie kunt. Ik heb gebruik gemaakt van 6 accessoires waarmee je je looks casual en chic kunt stylen.

Vakantie checklist
Vakantie checklist
Vakantie checklist
Vakantie checklist
Vakantie checklist
Vakantie checklist


Dress to impress

Als je van tevoren al weet dat je een paar leuke avondjes uitgaat, dan kun je natuurlijk ook echt even helemaal uitpakken met een paar mooie jurken bijvoorbeeld! Niks is zo leuk om je op en top vrouwelijk te voelen aan het diner bij zonsondergang! Ook hiervoor heb ik een aantal mooie outfits geselecteerd.

Vakantie checklist

Tot slot

Bij het inpakken heb ik voor deze koffer met essentials gekozen voor basistinten als zwart en wit. Maar houd je meer van kleur, dan kan dit natuurlijk ook! De skort, jurkjes en tops zijn te vinden in de meest uiteenlopende prints en kleuren, dus je kunt je lol op. Het is jouw feestje! ;-)

Vakantie checklist
Vakantie checklist