Onze expertise: de perfecte fit voor iedere shape

modellen in shorts


Vrouwelijke rondingen zijn prachtig. MS Mode heeft een veelzijdige collectie van maat 40 tot en met 54. Zowel casual kleding als stoere outfits en verleidelijke mode. Zodat je altijd wat kunt vinden dat past bij de gelegenheid waarvoor jij zoekt en die overeenkomt met jouw smaak en stemming. Alles wordt speciaal ontworpen voor curvy vrouwen. Deze op jouw lijf gesneden kleding is onze expertise en passie!

Body shape philosophy

Een juiste pasvorm is belangrijk om je goed te voelen in een outfit. Ons team ontwerpt trendvolgende kleding die je vormen flatteren en goed laten uitkomen. Wij praten daarom in termen van shapes en stijlen in plaats van in maten en leeftijden. We geloven namelijk in mode gebaseerd op onze body shape philosophy.

Die perfecte fit zit ‘m in het juiste model voor jouw shape en in een goede materiaalkeuze. Én houdt rekening met jouw voorkeur. Of dat nu strakke kleding is die je curves volgt of juist een wat lossere fit. Wij willen voor iedere shape een perfecte pasvorm creëren.

My style, my story

In onze winkels geven onze curvy fit adviseurs jou vakkundig advies. Ze zijn erin getraind om jouw wensen te vertalen naar de juiste kleding. Soms is dat een outfit die je vrouwelijke rondingen benadrukt. En soms is dat kleding die fijn bedekt wat je voor jezelf wilt houden. MS Mode kijkt namelijk naar wie je bent, wat je smaak is en luistert naar je verhaal. Iedereen heeft zijn eigen stijl en eigen verhaal en daar passen we ons kledingadvies op aan. Het belangrijkste is dat jij jezelf lekker voelt in een outfit.

Curvepower

MS Mode lanceerde in 2015 de campagne #curvepower. Een ode aan de vollere vrouw en haar rondingen. MS Mode wil met haar on-trend collecties de vrouwen inspireren hun eigen #curvepower te tonen.

FSTVL
FSTVL