Vijf onmisbare tips voor schurende bovenbenen

tips

We weten dat veel vrouwen er last van hebben, je bent echt niet de enige die last heeft van schurende bovenbenen. Vooral in de warme zomermaanden; je dijen raken elkaar aan bij het lopen en dat is verdomde vervelend als het warm en broeierig wordt. Er ontstaan bultjes of schaafplekken en die doen zeer! Schurende dijen komen echt niet alleen voor bij vrouwen met een maatje meer, want een ‘tight gap’ is ook voor slanke en atletische vrouwen vaak meer een ideaalbeeld dan een realistisch beeld.

Ronde dijen, heupen en billen zijn super sexy. Je moet er niet te lang over inzetten, of je ervoor schamen. LOVE YOUR CURVES. Natuurlijk jammer van het ongemak van schurende dijen máár wij hebben onderzoek gedaan naar beste tips en oplossingen!


De vijf beste tips voor schurende dijen op een rij!


1. Deo-roller

Oké, de deo-roller is oprecht de beste ‘huis-tuin-en-keuken’ oplossing voor schurende dijen. Koop een deo-roller, elk merk is goed. Het liefste wel een met anti-transpirant en rol deze op de schurende plekken aan de binnenkant van je bovenbenen. De substantie van de deo-roller maakt je been gladder, hierdoor glijden je dijen wat makkelijker langs elkaar. Daarnaast maakt de deo-roller je benen na de gladde fase ook nog eens droog. Een veelvoorkomende reden voor schurende bovenbenen is vochtigheid, een droge huid maakt dit makkelijker. Deze tip kan je uiteraard goed gebruiken als je in bikini of badpak loopt.


2. Kanten bovenbeen banden

Sinds enkele jaren in ons assortiment en eigenlijk elke zomer opnieuw een hit, kanten bovenbeen banden! Het zijn mooie kanten banden die je om je bovenbenen heen doet. De bandjes zijn gemaakt van een comfortabele stof. De kanten band blijft goed zitten door de vier siliconen strips aan de binnenkant. Daarnaast zijn de kanten bovenbeen banden breed genoeg om het schuren tegen te gaan maar weer niet te breed zodat het zichtbaar is onder een kortere rok. Ze zijn ook nog eens super sexy, dus helemaal verantwoord! Shop hier kanten bovenbeen banden!


shop nu
tips
tips

3. Korte legging

De meest comfortabele oplossing voor het ongemak van schurende dijen is een korte legging. Deze legging komt net over je dijen heen. Net lang genoeg om schuren tegen te gaan en kort genoeg dat hij niet onder een jurkje of rokje vandaan kan komen. Zo’n legging zit als gegoten, is van luchtig katoen en hierdoor erg comfortabel.

Uiteraard kan je ook kiezen voor een capri legging die je kunt laten zien onder je jurk of rokje. Let wel op dat je hier kiest voor de juiste kleur om een modemisser te voorkomen!


shop nu

4. Talkpoeder

Dit is ook een huis-tuin-en-keuken wondermiddel: talkpoeder. De werking van talkpoeder is het droger maken van de huid en door de losse bestandsdelen kunnen je dijen ook wat makkelijker langs elkaar schuren zonder irritatie op te wekken. Het enige nadeel van talkpoeder is dat het vrij snel zijn werking verliest wanneer je transpireert.


5. Lotions & olie

Er zijn verschillende lotions en crèmes die kunnen helpen bij schurende bovenbenen. Je kan kokosolie gebruiken, een bodylotion voor de droge huid, vaseline, Smoovall en zelfs glijmiddel schijnt te werken.

Ga op onderzoek uit. Wat jouw oplossing ook is, kies het product dat bij jou past. ENJOY SUMMER!


tips