Veelgestelde vragen rondom COVID-19

Heeft u een vraag over onze retourtermijn?

Wegens de ongebruikelijke omstandigheden bieden wij online een verlengde retourtermijn van 60 dagen. Voor aankopen in de Nederlandse winkels geldt dat de retourtermijn van 30 dagen pas in gaat op het moment dat de winkels weer open zijn. Let op: dit geldt op aankopen die zijn gedaan vanaf 14 november. Heeft u gekozen voor achteraf betalen met Klarna? Vraagt u Klarna dan ook uw rekening langer te bevriezen. Zij zijn op de hoogte. Contact met Klarna kan het beste via hun live chat: https://app.klarna.com/login

Heeft u nog niets gehoord over uw retourzending?

Wegens de ongebruikelijke omstandigheden en de extreme drukte verwerken we retouren iets minder snel dan gebruikelijk. Wij sturen ook geen ontvangstbevestiging van een retourzending, maar alleen een bevestiging wanneer het pakje door ons als retour is verwerkt, waarbij dan direct de refund voor uw retour wordt aangemaakt.

Wilt u uw order annuleren of aanpassen?

Helaas is annuleren of aanpassen onmogelijk, we hebben een gesloten systeem dat dit niet toelaat. U kunt het pakket retourneren.

Onder de huidige omstandigheden heeft u een verlengde retour tijd tot 60 dagen. Heeft u gekozen voor achteraf betalen met Klarna? Vraagt u Klarna dan ook uw rekening langer te bevriezen. Zij zijn op de hoogte. Contact met Klarna kan het beste via hun live chat: https://app.klarna.com/login

Heeft u geen orderbevestiging ontvangen via e-mail?

Bij sommige mail providers komen onze mails niet altijd goed binnen. De ene mail komt in de inbox, de ander in de spam, en soms komt een mail helemaal niet binnen. Dit kan onvoorspelbaar en lastig zijn. Vooral bij Hotmail, Outlook, Live en MSN gebeurt dit op het moment vaak. Bij Gmail komt onze mail regelmatig in de Reclame box. Checkt u uw spam, reclame en inbox. De order is wel terug te zien in uw account.

Wilt u graag iets ruilen?

In de webshop is ruilen niet mogelijk. Dit kan enkel in onze fysieke winkels. Wilt u iets wat ongedragen is met de labels er nog aan, en wat binnen de retourtermijn valt, ruilen via de webshop? Stuurt u dan het artikel terug volgens de instructies op het retourformulier. Het bedrag wordt teruggeboekt via de gekozen betaalmethode. U kunt het artikel opnieuw bestellen. Zijn er nu andere acties of voorwaarden van toepassing op hetzelfde artikel? Helaas verrekenen wij geen acties of kortingen achteraf. Bij twijfel kun u daarom beter verschillende maten bestellen en retourneren wat niet past.

Wilt u een aankoop vanuit de winkel retourneren?

Helaas zijn onze winkels momenteel gesloten. Het is niet mogelijk om een aankoop vanuit de winkel via de webshop te retourneren. Om je als klant tegemoet te komen in deze tijd, gaat de retourtermijn van 30 dagen op aankopen in Nederlandse winkels pas in zodra onze winkels weer open zijn. Let op: dit geldt voor aankopen die vanaf 14 november zijn gedaan. Gezien de langere retourtermijn verzoeken wij u vriendelijk te wachten totdat onze winkels weer openen.

Heeft u een vraag over kortingen, acties of het aanpassen van de reeds ontvangen korting?

Wij verrekenen kortingen en acties niet achteraf. Het is voor ons niet mogelijk kortingen en acties achteraf te verrekenen of aan te passen.

Retourneert u iets uit een actie? In de meeste gevallen wordt de totale genoten korting door ons systeem automatisch over de artikelen verdeeld. Wanneer een artikel terugkomt, behoudt u dan op de overige artikelen nog een deel van de gesplitste korting.

We hopen dat u blij bent met de vele acties die we bieden en dat u er op het moment dat ze gelden van gebruik maakt. Veel plezier ervan!

Lukt het niet uw verjaardagscode of member deal te gebruiken?

Uw verjaardagscode of member deal kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties en kortingen. Wegens de lastige situatie geven we al onze klanten nu extra kortingen. Hopelijk ziet u dit niet als een verlies, maar als een bonus, een gedeeld plezier in moeilijke tijden.

Heeft u een kwaliteitsklacht over een artikel dat u heeft besteld in de webshop?

Vervelend dat u niet tevreden bent over een artikel uit de webshop. Stuurt u ons a.u.b. een e-mail met een korte uitleg, uw ordernummer en enkele duidelijke foto’s waarop we de schade kunnen zien. Stuurt deze mail naar klantenservice@msmode.com. Het kan iets langer duren, maar u hoort van ons terug.

Wilt u contact met een Nederlandstalige medewerker van Klarna?

Ook bij Klarna is het extreem druk. Soms zijn er geen Nederlandstalige medewerkers beschikbaar en wordt u in het Engels te woord gestaan. Spreekt u liever Nederlands, dan kunt u zeggen “I don’t speak English, I’m from Holland”. Dan zal de medewerker trachten u met een Nederlandse collega te verbinden.

Via de Live Chat van Klarna kunt u meteen een Nederlandstalige medewerker vragen. Daarvoor gaat u naar: https://app.klarna.com/login

Het telefoonnummer van Klarna is: 020 80 82 852.

Heeft u vragen over artikelen en voorraad?

Door het coronavirus zijn sommige bestellingen niet geleverd door onze fabrikanten. Andere zijn erdoor vertraagd. Veel artikelen zullen later alsnog binnenkomen. Wat er op dit moment aan voorraad binnenkomt, wordt zo snel mogelijk toegevoegd aan onze webshop.

Wilt u iets wijzigen in uw Member Account?

Wilt u iets aanpassen, wijzigen of heeft u vragen over uw Member Account, schrijft u ons dan een e-mail naar klantenservice@msmode.com. Het zal langer dan gebruikelijk duren, maar u hoort van ons terug.

Wij hopen uw vragen hierboven beantwoord te hebben.

Is uw vraag niet beantwoord, schrijft u ons dan een e-mail naar klantenservice@msmode.com. Het kan iets langer duren, maar u hoort van ons terug.