De collectie waarin je de hele dag fris blijft

Niemand zit te wachten op nare zweetgeurtjes. En al helemaal niet bij een blind date, eerste werkdag of tijdens een avondje uit. Gelukkig is er een oplossing: The Fresh Collection van MS Mode. In deze fashionable items voor plussize vrouwen weet je zeker dat je de hele dag fris ruikt, wat je plannen ook zijn.

Wat is polygiene?

Wist je dat zweet van zichzelf niet stinkt? Het gaat pas ruiken als de bacteriën in aanraking komen met de stof. De items uit The Fresh Collection van MS Mode zijn behandeld met Polygiene, dat ervoor zorgt dat de groei van de bacteriën op de stof stopt. En dat betekent dat je kleding fris blijft ruiken. No matter what!


Hoe werkt dat dan precies?

Polygiene voorkomt de groei van bacteriën bij de bron. Hiervoor gebruikt Polygiene een lage concentratie zilverzout, dat antimicrobiële eigenschappen bevat. De behandeling wordt toegepast in de laatste fase van de textielproductie. Goed om te weten: deze technologie is alleen actief op de textiel zelf en heeft geen effect op de natuurlijke bacteriële flora van je huid en is géén nanozilver.


Bespaar water, tijd, energie en geld

Je hoeft de kleding alleen maar te wassen bij zichtbaar vuil. Minder wassen betekent dat de kleding mooier blijft en langer meegaat. Bovendien is het beter voor het milieu. Je bespaart water, wasmiddel én het zorgt voor minder CO2-uitstoot. Ook fijn: het is dus goed voor je portemonnee.
Eerste plussize modecollectie met Polygiene

Polygiene werd tot nu toe voornamelijk gebruikt in sportkleding. MS Mode is het eerste plussize modemerk dat deze duurzame behandeling terug laat komen in een modecollectie. The Fresh Collection bestaat uit twee pakken in eyecatching rood en in stijlvol zwart, waarvan de blazers zijn behandeld met Polygiene. Daarnaast is er een prachtige wikkeljurk en een blouse met een fashionable hartjesprint verkrijgbaar, die ook beiden zijn behandeld.