Some curvy fashion

Some curvy fashion

some,...

some,… is het streetstyle label voor curvy babes. De eerste collectie perfect fitting A- en O-shaped skinny jeans in trendy wassingen met daarbij een serie sexy en stoere tops werd in het voorjaar van 2018 gelanceerd, gevolgd door een urban streetstyle collectie in de zomer. Ook dit najaar blijven we in het populaire ‘street’ thema voor een edgy garderobe update. De nieuwe collectie is compleet en on-trend. . some,... is zorgvuldig geselecteerde denim met een optimale O- en A-fit. Dit gecombineerd met flared stijl broeken en trainingsbroeken, colour blocking- en off shoulder sweaters, croptops en racer tanktops, maken een fantastische collectie.
some,.. hits the street

Streetwear is everywhere! Zelfs de Parijse catwalks staan dit jaar in het teken van urban of street fashion. We zouden kunnen zeggen dat streetwear echt ‘volwassen’ is geworden, een hele generatie is ermee opgegroeid en nu zijn zij de ontwerpers die de dienst uitmaken. Maar daarmee is streetwear niet ‘old’, in tegendeel, de attitude en creativiteit in streetwear blijft altijd jong en fresh.Sapph

some,.. streetstyle collectie

De some,… streetstyle collectie bestaat volledig uit special selected urban items. Coole croptops, sexy off-shoulder sweaters met onze favo hashtags, cropped hoodies, super hot met een zwart kanten racer tanktop eronder en funky broeken ter afwisseling van je some,... jeans. De kracht van streetwear is dat jij het op je eigen unieke manier draagt en combineert. Er zijn geen regels, behalve dat het comfi én cool moet zijn: streetwear is all about diversity!Sapph

some,... get active!

De nieuwste must have styling update van some,… is een sportswear collectie. De active trend begon al in de 80’s met de fitness craze. We zijn alweer lichtjaren verder want we gaan inmiddels all the way /everyday met serieuze performance kwaliteit activewear. Niet alleen omdat het design van activewear in de fashion-evolutie is meegegaan, maar ook omdat we niet meer zonder het comfort ervan kunnen.


some,… sportswear collectie

some,… /active is een complete sportcollectie met fashionable performance tops en bottoms. Behalve speedy leggings is er ook een relaxte yoga style broek en een iets meer loose fitting trainingsbroek. De active tops varieren van sexy cropped work out tops, tanktops en een fancy work out tee tot een coole cropped sweater, een lichtgewicht zilver met zwart hooded anorak en een mooie softshell. Fashionable high performance active sportswear designed to power up your life and style.


Sapph

some,... jeans

some,… biedt must-have jeans voor alle vrouwen op zoek naar de perfect zittende en fashionable jeans. De zorgvuldig geselecteerde denim en een optimale fit ontwikkeld samen met ons fit panel, bezorgen jou de skinny die je altijd al zocht. De perfect fit A- en O-shaped skinny jeans collectie in trendy wassingen is dit najaar uitgebreid met nieuwe street style must haves, speciaal ontworpen voor babes die trots zijn op hun curve power.


Sapph

/ the A-Fit

Heb je een slanke taille, smalle schouders en brede heupen dan is dit de juiste fit voor jou. Deze skinny geeft ruimte aan jouw curves terwijl de low-front tailleband jouw taille extra mooi laat uitkomen. some,… skinny jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim met precies genoeg stretch waardoor de vorm heel lang mooi blijft en de jeans comfortabel zit. Je herkent de A-shape jeans aan de blauwe knoop.

/ the O-Fit

Heb je slanke benen, smalle heupen en ben je wat ronder bij je buik en borsten? Deze skinny trekt de aandacht meer naar je benen. Met de doorgestikte, rechte zijnaden krijgen jouw benen de perfecte skinny look. some,… skinny jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim met precies genoeg stretch waardoor de vorm heel lang mooi blijft en de jeans comfortabel zit. Je herkent de O-shape jeans aan de rode knoop.


some
some