Seriously sexy powerdressing for curvy women


Niets is zo sexy als een vrouw die weet hoe powerful haar vrouwelijkheid is. En vrouwelijkheid staat hier gelijk aan seriously sexy curviness. Laat je niets anders wijsmaken door de modemedia, want als curvy lady ben je gewoon bosslady! Kijk maar naar powervrouwen als Serena Williams, de Kardashian clan of de super bosslady uit Mad Men Christina Hendricks. Hoe sexy staan zij hun ‘mannetje’? Ga ook voor jouw maximum effect, laat de diva in je los en gooi al je curvepower in de strijd. Waar en wanneer jij dat nodig hebt natuurlijk; voor de een is dat All Day Every Day, voor de ander een First Date situatie. MS Mode heeft er een speciale collectie voor in het leven geroepen: Dress to Impress..

.

.

.

Show them who’s boss!

Het designteam van MS Mode heeft als missie mode te ontwerpen waarin curvy girls zich van hun mooiste kant kunnen laten zien. Zelfverzekerd, sexy, comfortabel en voor iedereen affordable! Dit geldt natuurlijk ook voor de Dress to Impress collectie die even sexy als classy is en jouw curvepower op alle juiste plekken ondersteunt en accentueert.

.

.

.

.De nieuwe Dress to Impress collectie gaat voor maximum effect met een dangerously sexy combinatie van luipaard prints, imitatieleer en fijne mesh in een seriously stylish, curve hugging collectie. Denk aan knielange kokerrokken en deels transparante long sleeve bodies, en even sexy als elegante jurken die maar een doel hebben: jouw curvepower laten schitteren..

.

.

.

De meest edgy optie is een jurk van zwart imitatieleer waarmee jouw curviness even verleidelijk als stoer verpakt wordt. Geloof ons: niemand durft nog ‘nee’ te zeggen tegen zoveel sexyness.

.

.

.

.Je kunt natuurlijk helemaal all the way gaan met de Dress to Impress collectie, of de items mixen voor een stoer rock chic effect of om een sexy lady edge te geven aan je urban, sporty of casual look. Zo is de leopard print blazer van heerlijk zachte stretch stof een absolute musthave, of je hem nu combineert met damaged denim en hoge hakken of als sexy powersuit met een mooie blouse en kokerrok of elegante broek.