Basicessentials

Basic Essentials by MS Mode


Designed with care

Een perfecte outfit heeft een basis nodig. Daarom heeft MS Mode een collectie Basic Essentials toegevoegd: Basic Essentials waarmee je eindeloos kunt variëren. Basic Essentials die jouw outfit finetunen en afmaken. Met onze Basic Essentials collectie heb je nooit meer ‘what to wear’ stress. Of je nu gaat voor een casual outfit, een afgestylde of een op en top vrouwelijke look.
Het design team van MS Mode heeft een nieuwe collectie ontwikkeld van fashion basics die iedere vrouw gelukkig maken. De Basic Essenials zijn een unieke variatie op eenvoudige tops maar dan met nét dat beetje extra fashionability door een bijzonder design, het gebruik van mooie stoffen of leuke toevoegingen in de vorm van kant.

Iedere vrouw heeft een paar parels nodig die haar outit afmaken. Basics die gemaakt zijn voor iedere situatie, ieder moment, ongeacht weer, locatie of mood.


Basicessentials

Spaghettibandjes tops

Als er één item is dat je dagelijks uit de kast trekt, is het de basic spaghettibandjes top. Draag het onder een jasje, een see trough top of blouse of verhul een diep uitgesneden decolleté met een randje van jouw spaghettibandjes top. De spaghettibandjes top is een redder in nood van iedere outfit. De Basic Essential spaghettibandjes tops van MS Mode hebben een touch of sexyness dankzij de afwerking van kant of golvende zoom.


Basicessentials

Mouwloze tops

Deze mouwloze top draag je onder een blazer voor een zakelijke look of spijkerjasje voor een stoere look. Deze mouwloze top is hoe dan ook altijd goed om net die extra touch toe te voegen aan jouw style of the day. En met een mooie afwerking van kant, zijn de mouwloze tops uit onze Basic Essential collectie ook enorm sexy.


Basicessentials

Top met lange mouwen

Een effen top met lange mouwen is vaak de savior of the day. Het is bij uitstek dé basic essential die je super eenvoudig combineert met andere items uit jouw garderobe. Je trekt het aan onder een jasje of op een trendy jeans of rok. De tops met lange mouwen uit de MS Mode Basic Essentials collectie hebben extra details om jouw basic lange mouwen top tot een echte eye catcher te maken.


Basic blouse

Een item dat stijlvol, tijdloos, zakelijk én speels is, dat is de effen blouse. Het is een typische basic waarvan je er nooit genoeg van in je kast kunt hebben. Voor iedere gelegenheid trek jij deze Basic Essential uit de kast. Fashionable én praktisch; wat wil een vrouw nog meer?


Basicessentials
SHOP NU


Wie zegt dat Basic Essentials saai zijn? Met de speciale collectie Basic Essentials van MS mode kunnen de mooiste outfits gecreëerd worden.


Basicessentials
BEKIJK ALLES