Online stijladvies

Chat met onze stylisten


Vind je het fijn om hulp te krijgen bij het zoeken naar de juiste outfit? Dan kan je nu stijladvies krijgen van een echte styliste! Via de online chat maakt de styliste gebruik van illustraties om je stijl, kleur en pasvorm door te nemen. Aan de hand van een aantal vragen, adviseert de styliste je over de kledingstukken die het beste passen bij je figuur en/of gelegenheid.

Omdat je advies krijgt van een echt persoon kun je een goed passend advies verwachten. De stylisten zijn te zien via een videocamera.

We hebben een vast team van zes online stylisten. Op de volgende dagen en tijdstippen zijn er steeds afwisselend twee stylisten beschikbaar voor een online stijladvies:

  • Maandag: van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag: van 09.30 tot 11.30 en van 19.00 tot 21.00 uur
  • Woensdag: van 19.00 tot 21.00 uur
  • Donderdag: van 09.30 tot 11.30 en van 19.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag: van 19.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag: gesloten
  • Zondag: van 15.00 tot 20.00 uur

Nieuw: Ook op de smartphone bieden we de chat aan, via Facebook Messenger. Chat nu met één van onze stylisten: MS Mode chat

Mochten de stylisten bezet zijn, kom je automatisch in een wachtrij terecht. Is de wachtrij te lang of is de chat gesloten, dan kan je een afspraak maken met onze stylisten middels het afsprakenformulier.

Chat nu voor gratis kledingadvies! Chat voor kledingadvies

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Maak kennis met onze stylisten:

 

Online Stylist Marcia

FASHION STYLIST

Marcia

Ik heb ze allemaal gehad! Kledingmaten bedoel ik daarmee! Maat 40 tot 54. Graag zou ik je dan ook passend advies willen geven omtrent onze collectie.

Een outfit nodig voor een speciale gelegenheid of gewoon een nieuwe jeans? Schroom vooral niet om een afspraak te maken. Samen vinden we voor jou de perfecte outfit!

Tot snel!

FASHION STYLIST

Andrea

Mijn werk als fashion- en imagostylist is een perfecte balans tussen fantasie, trends, eindeloos veel mogelijkheden en daarnaast ‘echte’ mensen, realiteit, inleving en uitdagende oplossingen.

Mijn doel is om jou te helpen en te begeleiden met jouw specifieke moeilijkheden binnen mode en shoppen. Daarnaast wil ik je inspireren en inzicht geven in je garderobe en je persoonlijke stijl en daarbij een persoonlijke kleur- en figuuranalyse geven.

Online Stylist Andrea
Online Stylist Yvonne

FASHION STYLIST

Yvonne

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mode. Na mijn studie etaleren ging ik dan ook aan de slag in de modewereld.

De modewereld is fascinerend en prachtig, maar gaat vooral om de buitenkant. Wat ik miste was de connectie met de binnenkant. Met de juiste kleding en accessoires kun je de beste eigenschappen van iemand benadrukken. Het gaat om de "total package": kleding, haar, make-up, maar ook houding, beweging en stem.

Mijn motto? “Be the best you can be, Be yourself!” Daar help ik graag bij; de kledingstijl te vinden die bij jou en je persoonlijkheid past.

FASHION STYLIST

Romany

Van jongs af aan heb ik passie voor mode en alles wat met kleding, haar, make-up en accessoires te maken heeft. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, heb ik de opleiding Imago Styling gevolgd in Amsterdam om daarna mijn droom te laten uitkomen: als stylist en zelfstandig ondernemer aan de slag gaan.

Mijn doel is om samen met jou het juiste imago en de juiste style te vinden die bij je past. We kijken naar wie je bent, waar je van houdt en hoe jij jezelf wil laten zien aan de wereld, zodat je je zelfverzekerder voelt en dat ook kan uitstralen. Ik wil je graag inspireren!

Online Stylist Romany
Online Stylist Sascha

FASHION STYLIST

Steffie

Ik geef aan iedereen een eigen(wijze) professionele stijl! Dus, als jij op zoek bent naar een andere look, ben je bij mij aan het goede adres.

Wie ik ben, ik ben Steffie Bouwer vanaf jongs af aan wist ik het, ik ga later de mode in. Alleen was nog de vraag hoe, uiteindelijk ben ik fashion- en imagostylist en nu hier bij de MS mode.

FASHION STYLIST

Gerine

Mode is mijn passie en het geeft mij voldoening om je te helpen bij het vinden van een outfit die het beste bij je past. Ik let hierbij op pasvorm, kleur en stoffen.

Ook kijk ik naar je persoonlijkheid en jouw eigen wensen, het is belangrijk dat je je comfortabel in je outfit voelt.

Ik houd zelf van goede basics met verschillende eyecatchers om er een geheel eigen look van te maken.

Online Stylist Gerine