De perfecte fit voor iedere curvy vrouw


#curvepower
Een perfecte fit vinden lastig? Zeker! Vooral voor curvy vrouwen. Want waar de één struggelt met stevige kuiten, heeft de ander juist weer brede heupen of een buikje. MS Mode is het enige merk dat op basis van research van een onderzoeksbureau kijkt naar de perfecte fit voor vrouwen met rondingen. Belangrijk, want geen één curvy figuur is hetzelfde!


mouwloze top met kant

Wat doet MS Mode voor een perfecte fit?

Er bestaat niet zoiets als een standaard maat voor curvy vrouwen. En toch probeert MS Mode hierbij zo dicht mogelijk in de buurt te komen. Hiervoor kijken we naar gedegen onderzoek van het bureau Avalution. Zij doen research naar lichaamstypes in verschillende landen en kijken daarbij naar lengte, figuur en omvang op verschillende plekken op het lichaam. De bevindingen van al deze metingen gebruiken we bij het designen van de juiste pasvorm.Wat zijn de ‘next steps’?

Binnenkort krijgen wij 3D avatars met allemaal een andere shape. De gekozen shapes zijn de meest voorkomende lichaamsfiguren in de landen waarin wij actief zijn. Het designteam zal de kleding dan ook op de avatars gaan ontwerpen en hierdoor kunnen we nóg beter inzichtelijk krijgen welke kleding bij welk figuur past.Perfect jeans do exist

Een goed voorbeeld zijn onze Magic Simplicity broeken. We hebben bij de ontwikkeling van deze fashionable curvy jeans geluisterd naar de struggles waar plussize vrouwen tegenaan lopen bij het kopen van jeans en broeken. Omdat ieder lichaam anders is én omdat smaken nu eenmaal verschillen, hebben we 3 fits in het leven geroepen. Want de ene vrouw wil het liefste haar buikje verbergen, terwijl de andere juist de nadruk wil leggen op haar mooie, ronde billen.


slims broeken
lifts jeans
shapes jeans
sculpts treggings

Wat is jouw favoriete fit? Bekijk onze Magic Simplicity collectie!