Fashion tips & tricks

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jurken guide

VIND DE MOOISTE JURK VOOR JOUW FIGUUR

Net als elke vrouw is elk figuur uniek. Ontdek hier welke jurken bijzonder geschikt zijn voor jouw shape. Weet je nog niet welke shape jij hebt doe dan hier de test.

Jassen Guide

VIND DE JAS DIE BIJ JE PAST

Als de zomer overgaat in het najaar en de winter, wordt het tijd voor warme buitenkleding. En wat is er fijner dan een comfy jas die je lekker warm houdt en er ook nog eens heel mooi uitziet? Ontdek onze jacks en jassen om nu én het hele winterseizoen te dragen.

Jeans guide

VIND JOUW PERFECTE JEANS

Vind jij het lastig om een broek te vinden die past bij jouw figuur? Lees dan snel verder en ontdek onze verschillende broekmodellen IRIS, LILY, VIOLET, ROSE en SHAPING. De zoektocht naar de perfecte fit begint namelijk bij het juiste model voor jouw figuur!

Wear your denim with pride

DE BESTE WASTIPS VOOR JE JEANS!

Geef je lievelingsjeans het eeuwige leven!

Online stijladvies

CHAT MET ONZE STYLISTEN

Vind je het fijn om hulp te krijgen bij het zoeken naar de juiste outfit? Dan kan je nu stijladvies krijgen van een echte styliste! Via de online chat adviseert de styliste je over de kledingstukken die het beste passen bij je figuur en/of gelegenheid.

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ JOU?

Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Shape guide

VIND JE PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek jouw shape!

Size guide

VIND JOUW MAAT

Ben je opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet jij niet precies welke maten jij hebt? Wij helpen je graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die jou het beste past!