Vind de mooiste jurk voor jouw figuur

Bodycon dress

Bodycon

Wat ons betreft zou iedere powervrouw tenminste één bodycon dress in haar kast moeten hebben hangen! Bodycon staat namelijk voor body conscious, wat betekent dat het een kledingstuk is die je vrouwelijke vormen volgt. Vrouwelijk, sexy maar toch enorm veel klasse! Wil jij een statement maken en jouw mooie curves laten zien? Leg je het liefst accent op jouw decolleté, taille en je billen? dan is een aansluitende bodycon dress een absolute must have voor jou!

 

shop nu

Straight dress

Straight dress

Een straight dress - ofwel het rechte jurkje - is zo’n all time favourite die altijd kan. Met de straight dress steel je de show op een feestje, maar is ook perfect voor een festival of een avondje uit. Als je een H-shape hebt en een recht jurkje draagt, zal je zien dat je figuur zachter wordt, vooral als de jurk is gemaakt van een soepele stof. Maar ook vrouwen met een X-shape staat deze jurk prachtig.

 

shop nu

Fit & flare

Fit & Flare

Fit & flare is het type jurkje dat bijna iedereen wel kan hebben. Heb je een X-, H-, A- of V-shape? Plaats dan het fit & flare jurkje maar op jouw wishlist. Want dit flatterende jurkje hoort dan thuis in het rijtje ‘moet ik hebben’. Het klassieke 50’s model heeft een aangesloten fit tot net boven de navel en heeft een wijd uitlopende flare als rok. Door het dragen van zo’n jurk leid je de aandacht af van eventuele vollere benen.

 

shop nu

Wrap dress

Wrap dress

Stijlvol maar ook super klassiek! De wrap dress - oftewel de wikkeljurk - is vaak gemaakt van een soepele stof en zit daarom ook nog eens heel comfy. Doordat de wrap dress gestrikt wordt om je middel, kun je zelf bepalen hoe diep en sexy je de V-hals wilt draperen. En dat maakt de wrap dress perfect voor een 24/7 look. Van een casual office look switch je binnen een handomdraai naar een meer sexy en stijlvolle look voor een avondje uit! Heb jij een X-, H- O- of V-shape, dan is de wrap dress perfect voor jou.

 

shop nu

A-lijn

A-lijn

Wat jouw shape ook is, een A-lijn dress zal jou altijd goed staan! De A-lijn dress is zo’n oldtime klassieker die we al eeuwen kennen. Stijlvol, sophisticated en super easy-to-wear. Wil je de aandacht afleiden van een vollere taille of buik? Dan kun je het best opteren voor een A-lijn jurk. Dit model heeft een aangesloten fit aan de bovenkant en loopt uit in een klokkende rok. De A-lijn is zo’n heerlijk jurkje die je het hele jaar kunt dragen. Leuk om te combineren met een pump en worden de dagen kouder en heb je last van koude benen? Dan draag je de A-lijn dress ook met gemak met een panty en een leuke laars.

 

shop nu