Vind de mooiste jurk voor jouw figuur

Bodycon dress

Slim leg - iris

De bodycon, you love it or you hate it… maar wat ons betreft zou iedere powervrouw er tenminste één in haar kast moeten hebben! Bodycon staat voor body conscious, wat betekent dat het een kledingstuk is die je vrouwelijke vormen volgt. Wil jij een statement maken en je mooie curves laten zien, dan is een aansluitende bodycon dress zeker het proberen waard!

 

shop nu

Straight dress

Loose leg - rose

Een straight dress - ofwel het rechte jurkje - is zo’n allrounder waarmee je kunt flaneren in het park, op het strand of op een festival. Als je een H-shape hebt en een recht jurkje draagt, zal je zien dat je figuur juist zachter wordt, vooral als de jurk is gemaakt van een soepele stof. Ook vrouwen met een X-shape kunnen dit jurkje goed hebben.

 

shop nu

Fit & flare

Bootcut - violet

Heb je een X-, H-, A- of V-shape, dan is een fit & flare model absoluut your thing en hoort dit flatterende jurkje zeker thuis in het rijtje ‘moet ik hebben’. Het klassieke 50s model heeft een aangesloten fit tot net boven de navel en heeft een wijd uitlopende flare als rok. Door het dragen van zo’n jurk leg je de aandacht op je taille en verdoezel je eventuele volle benen.

 

shop nu

Wrap dress

Straight leg - lily

De wrap dress - oftewel de wikkeljurk - is vaak gemaakt van een soepele stof en zit daarom heel comfy. Doordat de wrap dress gestrikt kan worden, kun je zelf bepalen hoe diep je je V-hals wilt. Perfect voor een 24/7 look, want je switcht hem in één handomdraai van een casual office look naar een meer sexy en stijlvolle look voor een avondje uit! Heb jij een X-, H- O- of V-shape, dan is de wrap dress perfect voor jou.

 

shop nu

A-lijn

Skinny leg - shaping

Het A-lijn model: een klassieker die we al eeuwen kennen. Stijlvol, sophisticated en super easy-to-wear. Wil je meer taille creëren, dan kun je het best opteren voor een A-lijn jurk. Dit model heeft een aangesloten fit aan de bovenkant en loopt uit in een klokkende rok. Wat je figuur ook is, dit model zal je geweldig staan!

 

shop nu