Vind jouw perfecte jeansjeans guide

Violet - bootcut

Jeans guide

De VIOLET sluit goed aan bij je heupen en loopt lichtjes uit vanaf de knie. Zo worden je heupen geaccentueerd en je kuiten gecamoufleerd. Heb je een grote boezem of brede heupen? Dan is dit model zeker het proberen waard! Het zorgt namelijk voor meer evenwicht, doordat er meer volume bij de benen wordt gecreëerd.


shop nu
jeans guide

Rose - loose leg

Jeans guide

De ROSE is ons nieuwste model en is speciaal ontworpen voor ladies met wat meer curves op de billen en de bovenbenen. Het model heeft een LOOSE LEG en zit net iets losser dan de IRIS slim leg. Net als de LILY heeft de ROSE rechte pijpen.


shop nu
jeans guide

Iris - slim leg

Jeans guide

De IRIS is onder velen van jullie favoriet en dat is niet voor niets! Deze jeans heeft een SLIM LEG model wat betekent dat de broek een aansluitende pasvorm heeft, maar niet beklemmend zit. Ze is gemaakt van stretchstof en dat zorgt juist voor een heerlijk comfortabel gevoel.


shop nu
jeans guide

Lily - straight leg

Jeans guide

De LILY is een echte klassieker en is de meest rechttoe-rechtaan-variant die wij hebben. Deze spijkerbroek heeft een STRAIGHT LEG model; de broekspijpen lopen min of meer over de gehele lengte gelijk. Hierdoor sluit ze mooi aan bij je dijen en valt ze wat ruimer bij je knieën, kuiten en enkels.


shop nu