Dit zijn de warmste jassen voor 2020/2021

De winter is weer in zicht en dat betekent: tijd voor een nieuwe, warme jas! Benieuwd in welke exemplaren we dit jaar de kou trotseren? We hebben de mooiste voor je op een rij gezet.

De gewatteerde jas

Met stip op nummer 1: de gewatteerde jas. Of je nu op de fiets naar je werk gaat of op de bus staat te wachten, in deze jassen blijft zelfs de grootste koukleum warm. De puffers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en lengtes en mét en zonder faux bontkraag, dus je vindt er altijd eentje die perfect past bij jouw stijl.


SHOP ALLE JASSEN >>>

De teddy

Ga je koffie halen om de hoek? Een dagje winkelen met vriendinnen? Dan is deze jas jouw ideale match. De Teddy coat is perfect voor wie het snel koud heeft, dankzij z’n superzachte en warme vachtje. Bovendien is deze jas ook dit jaar helemaal on trend. Wat wil je nog meer? Get ready for Teddy!


SHOP ALLE JASSEN >>>

De Softshell

Ook een échte must-have tijdens die frisse ochtenden of een lange wandeling in de natuur: de softshell jas. Deze jassen zijn licht in gewicht, supercomfortabel, houden de gure wind buiten en kunnen tegen een bui. [Je weet maar nooit in Nederland…]


SHOP ALLE JASSEN >>>