Dress Up for December

Het is bijna december en dat betekent: party time!

Yes, het is alweer bijna zover; een maand vol borrels, lekker eten, cadeautjes en heel veel gezelligheid.. maar ook een maand waarin we ons weer helemaal mogen opdoffen. What to wear!? Om jullie daar een handje mee te helpen hebben wij een feestelijke fotoshoot gedaan met mooie modellen (inclusief mannen!) en fashion blogger in de mooiste party outfits. Wij geven jullie hier alvast een fashionable voorproefje op onze feestcollectie! Kijk je mee?

Niets is te gek. Als jij letterlijk wilt shinen op een feestje, kies je natuurlijk voor een paillettenjurk! zo’n jurk is natuurlijk een flinke eyecatcher, maar met een zwarte panty houdt je de boel bescheiden. Liever safe? Kan ook! Met een LBD zit je altijd goed. En voor degenen die denken dat een LBD echt little moet zijn, die hebben het mis. De jurk mag heus wel iets langer of groter zijn. Daarom spreken wij liever van een Lovely Black Dress als we het hebben over deze musthave. ;)

Kitchen sink example

Sparkle all the way in deze eyecatcher!

Kitchen sink example

Met een LBD zit je altijd goed. Van diner tot day wear; stijl ‘m naar jouw gelegenheid!

Kitchen sink example

Een prachtige kerst kleur, met deze rode jurk trek je gegarandeerd alle aandacht!

Kitchen sink example

‘When in doubt, wear black’ , zwart kan namelijk altijd!

Kitchen sink example

Ben jij niet zo van de jurkjes? Ga voor een stoere leather look!

Kitchen sink example

What could be sexier than feeling comfy in your favorite party dress?

Kitchen sink example

Daar zijn ze dan; onze mannelijke modellen ;) Cheers!

Kitchen sink example

We hebben goed nieuws; onze feestcollectie vol party outfits barst nu al bijna uit z’n voegen en blijft maar binnendruppelen. Van felle knal kleuren tot zwart en van echte eyecatchers tot wat meer ingetogen. Wat je ook gaat doen, wij hebben de perfecte party outfit voor jou.

Hulp nodig bij het kiezen van jou party outfit? Elke werkdag tussen 19.00 en 21.00 en iedere zondag tussen 15.00 en 20.00 staan onze online stylisten voor je klaar om jou persoonlijk advies en stylingstips te geven via de styling-chat op onze website.

SHOP NU >>>