MS Mode Make-Over

’Wauw, wat een gevoel!'

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies. Frieda (58 jaar) is de laatste van de 4 Belgische beauties die een make-over onderging! Lees hier haar verhaal!

Wie is Frieda?

Een jonge ondeugende geest in een veranderlijk vrouwelijk lichaam; zo kunnen we Frieda misschien wel het beste omschrijven. Frieda worstelt, net als veel vrouwen met haar lichaam die ze door de jaren heen heeft zien veranderen. En dat laat ook haar zelfbeeld niet onberoerd. Haar buikje, knieën en armen camoufleren is dan ook één van de dingen geworden waar ze zich tegenwoordig bijna dagelijks mee bezighoudt. Jurken of aansluitende kleding dragen; no way! En weer of geen weer, de lange mouwen worden altijd uit de kast getrokken.

Hoe omschrijf je jouw kledingstijl?

Ik kleed mezelf een beetje te jong voor mijn leeftijd. Ja, ook ik wordt een dagje ouder, maar ik voel me nog piepjong! In mijn hoofd dan, want mijn lichaam laat me hierbij een beetje in de steek. En dat kan ik soms maar moeilijk accepteren! Ik draag vaak simpele, zwarte kleding. Om de aandacht wat af te leiden van de delen waar ik minder trots op ben, draag ik vaak wat diepere decolletés. Waar je me nooit in zult zien zijn jurken en kleding met korte of -nog erger- zonder mouwen. Alleen al bij het idee krijg ik spontaan rillingen!

Wat verwacht je van vandaag?

Ik hoop dat ik vandaag sexy, stijlvol en vrouwelijk uit de verf kom. Maar dat gevoel moet natuurlijk ook van binnen komen en ik weet niet of me dat gaat lukken. We’ll see!

Het resultaat

Tijdens de hele make-over hield Frieda haar spiegelbeeld nauwlettend in de gaten. Wij zijn heel trots op het resultaat, maar Frieda?

Wat vind je van het resultaat?

Ik moet eerlijk toegeven; ik moest even wennen aan mijn nieuwe look, maar nu voel ik me best stoer en sexy en die kracht komt ook van binnenuit. Wauw, wat een gevoel! Van mijn buikje is weinig te zien en ik draag zelfs een jurk en een T-shirt met blote armen, waarvan ik zwoer dat ik die niet zou dragen. Ik ben stomverbaasd!

Welke tips zijn je het meest bijgebleven?

Het was een onvergetelijke dag boordevol handige tips en tricks. Ik heb er zoveel gekregen! Wat me het meeste is bijgebleven is dat je één kledingstuk op verschillende manieren kunt stijlen en dat mijn outfits helemaal niet los of saai hoeven te zijn.

Welke outfit vind je zelf het mooiste?

De outfit met het groene jasje vind ik het mooist. Waarom? Omdat ik me daar het veiligste in voel én omdat het mooi matcht met mijn groene ogen.

Dat neemt niet weg dat ik de andere outfits ook fantastisch vind! Met behulp van het hele make-over team heb ik geleerd om mijn onzekerheden opzij te zetten en geleerd hoe ik me met kleine trucjes veilig kan voelen in elke outfit die ik droeg.

Tip van de make-over specialiste

Wees positief, schoonheid kom immers van binnenuit!

Door het accent te leggen op de kanten waar je trots op bent, vragen je onzekerheden minder aandacht. Voel je je nog steeds een beetje onzeker, dan kun je er ook voor kiezen om deze te camoufleren. Zo kun je je buikje camoufleren door je top of T-shirt te laten bloezen. Een ander handig trucje is de aandacht te verplaatsen naar je benen. Hoe doe je dat? Heel simpel: door een opvallende denim of broek te dragen, zoals deze met pretty panter print!

SHOP HIER DE LOOKS...

Wie is Madamski?

Haar echte naam is Ilse Adams. Ilse is een sterke, inspirerende, maar vooral lieve vrouw die zich als ‘instant style & mind switch’ specialiste, samen met haar gedreven team, inzet om vrouwen zelfverzekerder en bewuster te maken, zodat zij op een positievere manier in het leven staan. En dat vindt ze heel belangrijk! Want zoals ze zelf zegt: ‘Door keihard in jezelf te geloven, creëer je meer kansen en kun je op een positieve en sterkere manier je toekomst ingaan.’ En gelijk heeft ze!

Kitchen sink example

Wil je meer over haar weten? Mail naar info@madamski.be of surf naar madamski.be of Facebook

Make-over en fotoshoot: madamski.be. Haarproducten: Zenztherapy & Gold by moosehaircare.be (crueltyfree en zonder parabenen en schadelijke stoffen). Schoenen: Piampiani Heist op den Berg - piampiani.be