MS Mode Make-Over

“I did it! I rocked big time!”

MS Mode organiseerde afgelopen maand voor vier Belgische beauty’s een complete make-over in samenwerking met Madamski, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies en een aantal prachtige looks in MS Mode kleding. Dit keer het verhaal van curvy lady Vicky (29 jaar) en haar make-over!

Wie is Vicky?

Vicky is een zorgzame, stoere vrouw. Ze maakt anderen graag mooi en volgt dan ook een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Doordat ze een echte gever is, verdwijnt ze soms zelf een beetje naar de achtergrond. En dat merk je... als je goed kijkt tenminste! Want achter dat mooie zelfverzekerde koppie, schuilt een iets wat onzekere vrouw die, net als ieder ander ook behoefte heeft aan een gezonde dosis liefde en aandacht op z’n tijd. Zet je schrap Vicky; here we go!

Hoe omschrijf je jouw kledingstijl in twee woorden?

Eenvoudig en comfortabel. Ik heb het momenteel heel druk met mijn studie en wandel daarnaast veel met mijn honden. Ik grijp daardoor snel naar comfy kleding en houd het verder simpel; een comfortabele jeans, een T-shirt en een paar stoere sneakers, that’s all!

Wat zijn je verwachtingen van vandaag?

Door mijn drukke leventje, besteed ik momenteel minder aandacht aan mijn uiterlijk. Een nieuw kapsel, mooie make-up en gewaagde look; ik sta voor alles open! Ik zou het heel leuk vinden om mezelf eens in een totaal andere look te zien! Zoals die stoere, zelfverzekerde vrouw die ik graag wil zijn. Waar ik, als schoonheidsspecialiste in spé vooral naar uitkijk, zijn de make-up tips!

Het resultaat

Vicky hijsde zich met veel plezier in alle outfits die de styliste haar liet zien. Van tops met bloemenprint tot een stoere Rebel rok en nog veel meer. Deze curvy lady kan het allemaal hebben! Als finishing touch werd er geknipt, geverfd en geföhnd en bracht de visagiste een mooie make-up look aan met een stel prachtige paarse lippen waar je u tegen zegt! Hello pretty lady!

Vicky, wat vind je zelf van het resultaat?

Wat een waanzinnige en spannende ervaring. “I did it! I rocked big time!” Ik vond het heel leuk om verschillende stijlen uit te proberen en vind vooral de looks met het imitatieleren jasje heel mooi!

Je hebt verschillende looks aangemeten gekregen. Welke is je favoriet?

Wat een moeilijke vraag; ik kan echt niet kiezen! Is ‘allemaal’ ook een goed antwoord? ;)

 

De make-over specialiste aan het woord

Probeer je routine te doorbreken en combineer je oude-vertrouwde kleding eens totaal anders. Match bijvoorbeeld een broek met een top of jasje in een totaal andere kleur of print. Zo creëer je in een handomdraai een totaal andere look of stijl.

Vind je het, net als Vicky soms lastig om te bepalen welke kleuren je het beste kunt matchen met een drukke print? Beperk je dan tot de kleuren die in de print zitten. Bij zowel de eerste als de tweede outfit van Vicky, matcht de kleur van haar broek heel goed bij haar trendy top; beide kleuren komen terug in het bloemenprintje. Zo kun je met dezelfde top een totaal andere look creëeren! Ook schoenen doen veel met je look. Wil je vrouwelijk en fashionable voor de dag komen? Kies dan voor een stel mooie hakken. Houd je het liever stoer, ga dan voor sneakers.

Een imitatieleren jasje is een echte must voor in je kledingkast! Ben jij nog opzoek naar zo’n jasje? Zorg er dan voor dat je niet een te grote maat kiest. Belangrijk is dan wel dat hij goed aansluit bij je schouders. Op die manier creëer je een elegant silhouet. Niet elk jasje hoeft dus dicht te kunnen!

Happy shopping ladies!

 

Wie is Madamski?

Haar echte naam is Ilse Adams. Ilse is een sterke, inspirerende, maar vooral lieve vrouw die zich als ‘instant style & mind switch’ specialiste, samen met haar gedreven team, inzet om vrouwen zelfverzekerder en bewuster te maken, zodat zij op een positievere manier in het leven staan. En dat vindt ze heel belangrijk! Want zoals ze zelf zegt: ‘Door keihard in jezelf te geloven, creëer je meer kansen en kun je op een positieve en sterkere manier je toekomst ingaan.’ En gelijk heeft ze!

Kitchen sink example

Wil je meer over haar weten? Mail naar info@madamski.be of surf naar madamski.be of Facebook

Make-over en fotoshoot:                                  madamski.be

Haarproducten:                                                Zenztherapy & Gold by moosehaircare.be (crueltyfree en zonder parabenen en schadelijke stoffen)

Schoenen:                                                        Piampiani Heist op den Berg - piampiani.be

Brillen:                                                              Faces and Glasses Antwerpen - facesandglasses.com –

SHOP HIER DE LOOKS...