Dit zijn dé 5 jassentrends voor dit moment

Een fashionable voorproefje op het najaar

Brrrr..., wij hier op kantoor willen eigenlijk nog hélemaal niet denken aan de herfst, de winter en vooral niet aan die kou die het met zich mee brengt. Bovenal omdat de meesten van ons nog stiekem hopen op net zo’n warme nazomer als vorig jaar. Toch zien we de eerste herfst- en winterjassen al binnendruppelen. Geen leuker seizoen qua kleding wat ons betreft! Want zeg nu zelf, het is toch heerlijk om jezelf in een warme winterjas te verhullen als het koud is buiten? Voor je het weet is het weer zover, dus ladies... hoogste tijd om je voor te bereiden op de koude maanden die ons te wachten staan!

Dit najaar zijn er onwijs veel soorten jassen waaruit je kunt kiezen om warm en fashionable voor de dag te komen!

Om je een handje te helpen zetten wij alvast de vijf mooiste jassentrends voor je op een rijtje. Natuurlijk hoef je ze niet alle vijf aan je kapstok te hangen, maar toch wel fijn om te weten wat je keus is. Kijk je mee?

Trend 1: De In-between

De in-between is het perfecte jasje om de switch van zomer naar winter te maken. Bij in-betweens moet je denken aan spijkerjacks en aan imitatieleren jasjes, maar parka’s fungeren ook heel goed als tussenjas. De voordelen van zo’n jas is dat je hem bijna het hele jaar door kunt dragen. Hij is namelijk perfect voor de herfst én de lente, maar ook tijdens een zachte winterdag in combinatie met een dikke sjaal kunnen zulke jasjes je warm houden.

Trend 2: Embroidery

Een fashion trend die vorig jaar al onze kasten binnensloop, maar nu nog steeds doorgaat is de embroidery trend. Zagen we de embroidery vorig jaar vooral op bombers, dit jaar verschijnt hij ook op pretty parkas, stoere imitatieleren jasjes en spijkerjacks. Embroidery geeft je jas net even wat extra’s. Ben jij op zoek naar een speels en stijlvol exemplaar? Go get 'em!

Trend 3: Fun Fur

Net als de afgelopen jaren, blijven we ons hullen in heerlijk zachte bontjes. Geen echte natuurlijk, maar wel met bonte kleuren! Zo hebben we een prachtige parka met een te gekke blauwe bondkraag, maar ook de echte neppers in natuurlijke tinten, zoals grijs-bruin en zwart. Fun fur it is!

Trend 4: De gewatteerde jas

Volumineuze jassen zijn hotter dan hot, letterlijk én figuurlijk... En daar zijn wij heel blij mee! Prachtig al die fancy jassen, maar soms gaat er niets boven een comfortabele jas waar je lekker in weg kunt kruipen. Lang of juiste kort, dik of licht gewatteerd, print of effen; de winkels hangen er vol mee! Kortom, voor ieder wat wils.

Trend 5: De wollen jas

Last but not least; de wollen jas! Nieuw is hij niet, maar mooi en classy zeker wel. Ieder seizoen komt hij terug, dus we spreken eerder van een klassieker dan van een trend. Wollen jassen zijn echte warmhouders, dus niet gek dat we ze elke winter weer terugzien. Deze exemplaren houden je bijna net zo warm als gewatteerde jassen, maar staan een stuk stijlvoller en chiquer. We like!