Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

makeovers

FASHION ADVICE

Happy new you – Handige styling tips voor meer zelfvertrouwen!

Veel vrouwen vinden het lastig om een outfit te kiezen die bij hun past en waarin ze zich zelfverzekerd voelen. MS Mode to the rescue! We gaven 4 vrouwen een style-over en vroegen een professionele curvy style expert het hemd van het lijf.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Vier Basic Essentials die niet mogen missen in jouw kledingkast

Een goede garderobe bestaat uit een paar goede Basic Essentials, aangevuld met fashionable en on-trend items. Het is verstandig om te investeren in tijdloze en essentiële items om jouw kledingkast de perfecte basis te geven voor een oneindige variatie aan all day, every day looks. MS Mode heeft een perfecte mix van Basic Essentials die jouw outfit helemaal afmaken voor iedere gelegenheid.

 

LEES MEER...


Basic Essentials
Kitchen sink example

FASHION STORY

Goede voornemens voor het nieuwe jaar van een curvy girl

Zoals ieder jaar rond deze tijd maken we een balans op tussen goed en slecht, over wat we hebben bereikt, over de dingen die we halverwege het jaar achter ons hebben gelaten en over de dingen die we niet eens hebben geprobeerd uit angst om te mislukken, het iets niet bereikt hebben, of om angst voor wat je omgeving ervan zal vinden.

LEES MEER...

FASHION STORY

Miss Curvy France

De winnares van de Miss Curvy France verkiezing, Adélaïde Taoumi bezocht het MS Mode hoofdkantoor voor een fotoshoot met onze Dress up for December collectie. Adélaïde is een echte supporter van de #curvepower beweging en een voorbeeldfiguur voor veel curvy vrouwen. Voor ons was het dus heel bijzonder haar te zien stralen in onze Dress up for December Collectie. Kijk maar met ons mee.

 

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Tips om je meer zelfverzekerd te voelen! #FREETHEBEAUTY

We begrijpen dat het bijna onmogelijk is om 24/7 gelukkig te zijn. Het is een feit dat de meeste mensen continue bezig zijn om hun leven te verbeteren op alle aspecten van het leven. Wat we zeker weten is dat alles komt of staat bij een positieve houding. We hebben 6 tips voor je verzameld die je in je dagelijkse leven kan toepassen en je zelfverzekerder laten voelen en een instant boost geven!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Find the perfect dress

Het is december! En dat betekent dat ‘the party season’ nu echt is losgebarsten. In deze most wonderful time of the year wil je natuurlijk shinen en met de perfecte jurk voor de dag komen. Heb je onze Dress Up For December collectie al gezien? We hebben een hele collectie met mooie jurkjes die absoluut allemaal het label ‘perfect dress’ verdienen. Voor je direct in het wilde weg gaat shoppen, geven we je graag een paar tips om jouw perfecte jurk te vinden. Bij het ontwerpen van de collectie heeft het design team van MS Mode rekening gehouden met alle verschillende body shapes. Dus of je nou een A, O, H, X of V bodyshape hebt, bij MS Mode kun je altijd een fashionable jurk met de perfect fit vinden.

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION STORY

Deze curvy ladies zijn het volgen waard

Het is een feit dat de maatschappij verandert, de curvy vrouw neemt over. Dit geeft modemerken, bloggers en andere social influencers die gericht zijn op plussize fashion, de kans om echte bodies te laten zien.

LEES MEER...

FASHION TREND

Trend van dit moment: Flared broek

Afgelopen najaar zag je deze broek al steeds vaker terugkomen op straat (en op de catwalks) maar dit jaar weten we het zeker, deze trend blijft; de flared broek is terug! Of eigenlijk de flared broek, jeans, legging en tregging. Want de flared pijp kun je dragen op iedere soort broek. De flared broek loopt strak bij de heupen en bovenbenen en loopt vanaf de knieën naar onderen wijd uit! Wie had ooit gedacht dat deze klassieker uit de jaren ’70 terug zou komen? Ook al moesten wij weer even wennen aan zo’n flared model, nu kunnen we wel zeggen dat wij de flared stijl helemaal hebben omarmt.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION ADVICE

Vijf onmisbare tips voor schurende bovenbenen

We weten dat veel vrouwen er last van hebben, je bent echt niet de enige die last heeft van schurende bovenbenen. Vooral in de warme zomermaanden; je dijen raken elkaar aan bij het lopen en dat is verdomde vervelend als het warm en broeierig wordt. Er ontstaan bultjes of schaafplekken en die doen zeer! Schurende dijen komen echt niet alleen voor bij vrouwen met een maatje meer, want een ‘tight gap’ is ook voor slanke en atletische vrouwen vaak meer een ideaalbeeld dan een realistisch beeld.
Ronde dijen, heupen en billen zijn super sexy. Je moet er niet te lang over inzetten, of je ervoor schamen. LOVE YOUR CURVES. Natuurlijk jammer van het ongemak van schurende dijen máár wij hebben onderzoek gedaan naar beste tips en oplossingen!

LEES MEER...