Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

FASHION STORY

Wedding Season

Elk zomerseizoen kun je er niet omheen. Bruiloften! Het bruiloft seizoen is volop aan de gang en we love it! Van traditionele ceremonies in het kasteel tot een intieme bruiloft aan het strand. Bruiloft thema’s zoals Summer Chic of The Great Gatsby. We hebben het allemaal voorbij zien komen.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION STORY

Miss Curvy France

De winnares van de Miss Curvy France verkiezing, Adélaïde Taoumi kwam ons bezoeken op het MS Mode hoofdkantoor. Adélaïde is een echte supporter van de #curvepower beweging en een voorbeeldfiguur voor veel curvy vrouwen.

 

LEES MEER...

FASHION TREND

Mixed dots

Ze zijn het meest minimalistische motiefje in de mode: dots. Het patroon van perfect ronde bolletjes doet heel Pop Art aan, maar bestaat al veel langer. De machinaal mooi regelmatig verdeelde dots verschenen rond midden 18e eeuw in het modebeeld en ruim een eeuw later werd dit patroon vernoemd naar dé dan heersende volksdans-rage: de Polka.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION STORY

NEW YEAR. NEW YOU!

2018 is hét jaar voor een new year en een new you. Dat geldt in ieder geval van deze vier powervrouwen! Zij durfden te dromen en wonnen begin dit jaar via Facebook een fashionable make-over én een duwtje in de rug om zo hun grote droom werkelijkheid te laten worden. Lees snel het verhaal van Eliza, Vera, Patricia en Carolina.

 

LEES MEER...

FASHION STORY

Dress Up for December

HET BIJNA DECEMBER EN DAT BETEKENT; PARTY TIME!

Yes, het is alweer bijna zover; een maand vol borrels, lekker eten, cadeautjes en heel veel gezelligheid.. maar ook een maand waarin we ons weer helemaal mogen opdoffen. What to wear!? Om jullie daar een handje mee te helpen hebben wij een feestelijke fotoshoot gedaan met mooie modellen (inclusief mannen!) en fashion blogger in de mooiste party outfits. Wij geven jullie hier alvast een fashionable voorproefje op onze feestcollectie!

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION TREND

Velvet in de mix!

4 MANIEREN OM VELVET TE COMBINEREN

Als er één stofje is die terug is van weggeweest, dan is het wel velvet. Of velours, fluweel, hoe je het ook noemen wilt. Is dit chique stofje niet helemaal jouw ding? Misschien heb je het mis, want juist gecombineerd kun je velvet zowel casual, chic, stoer, als classy dragen. Hoe? Door middel van vier verschillende looks laten wij het je zien!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Back to basics

HET GEHEIM VAN EEN PERFECTE GARDEROBE

Soms heb je van de dagen dat je voor je kast staat en het gewoon even niet meer weet... Wat moet je nu weer aantrekken? Wij willen je graag een handje helpen en je laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn. Wat je nodig hebt zijn een aantal goede basics, want met goede basics staat jouw garderobe als een huis en rock jij elke look in één handomdraai!

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION TREND

Dit zijn dé 5 jassentrends van dit moment

''EEN FASHIONABLE VOORPROEFJE OP HET NAJAAR''

Voor je het weet is het weer zover, dus ladies... hoogste tijd om je voor te bereiden op de koude maanden die ons te wachten staan! Dit najaar zijn er onwijs veel soorten jassen waaruit je kunt kiezen om warm en fashionable voor de dag te komen! Om je een handje te helpen zetten wij alvast de 5 mooiste jassentrends voor je op een rijtje.

LEES MEER...

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

‘’WAUW, WAT EEN GEVOELl!”

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies. Frieda (58 jaar) is de laatste van de 4 Belgische beauties die een make-over onderging! Lees hier haar verhaal!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''NO HUSTLE, NO STRESS''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Vorige week kon je de verhalen van Fanny en Vicky lezen. Dit keer is Kim (27 jaar) aan de beurt!

LEES MEER...

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

'' I DID IT! I ROCKED BIG TIME! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand voor vier Belgische beauty’s een complete make-over in samenwerking met Madamski, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies en een aantal prachtige looks in MS Mode kleding. Dit keer het verhaal van curvy lady Vicky (29 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''ALLES MAG EN ALLES KAN! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Ieder met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van curvy lady Fanny (54 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Kleurenanalyse

HET IS TIJD OM KLEUR TE BEKENNNEN!

Dit keer een blog over kleuradvies! Welke kleur past het best bij jou? Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

People behind the brand

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN...

Eens in de zoveel tijd willen we jullie graag meenemen voor een kijkje achter de schermen! Dit keer met onze curvy lady Marcia. Marcia werkt sinds een aantal maanden bij ons op het hoofdkantoor. Bekijk jij altijd de online modelbeelden en lees jij de beschrijvingen van de fashion items voordat je ze koopt? Grote kans dat Marcia deze heeft geschreven en ervoor heeft gezorgd dat ze werden gefotografeerd.

LEES MEER...