Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Kitchen sink example

FASHION STORY

Goede voornemens voor het nieuwe jaar van een curvy girl

Zoals ieder jaar rond deze tijd maken we een balans op tussen goed en slecht, over wat we hebben bereikt, over de dingen die we halverwege het jaar achter ons hebben gelaten en over de dingen die we niet eens hebben geprobeerd uit angst om te mislukken, het iets niet bereikt hebben, of om angst voor wat je omgeving ervan zal vinden.

LEES MEER...

FASHION STORY

Miss Curvy France

De winnares van de Miss Curvy France verkiezing, Adélaïde Taoumi bezocht het MS Mode hoofdkantoor voor een fotoshoot met onze Dress up for December collectie. Adélaïde is een echte supporter van de #curvepower beweging en een voorbeeldfiguur voor veel curvy vrouwen. Voor ons was het dus heel bijzonder haar te zien stralen in onze Dress up for December Collectie. Kijk maar met ons mee.

 

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Tips om je meer zelfverzekerd te voelen! #FREETHEBEAUTY

We begrijpen dat het bijna onmogelijk is om 24/7 gelukkig te zijn. Het is een feit dat de meeste mensen continue bezig zijn om hun leven te verbeteren op alle aspecten van het leven. Wat we zeker weten is dat alles komt of staat bij een positieve houding. We hebben 6 tips voor je verzameld die je in je dagelijkse leven kan toepassen en je zelfverzekerder laten voelen en een instant boost geven!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Find the perfect dress

Het is december! En dat betekent dat ‘the party season’ nu echt is losgebarsten. In deze most wonderful time of the year wil je natuurlijk shinen en met de perfecte jurk voor de dag komen. Heb je onze Dress Up For December collectie al gezien? We hebben een hele collectie met mooie jurkjes die absoluut allemaal het label ‘perfect dress’ verdienen. Voor je direct in het wilde weg gaat shoppen, geven we je graag een paar tips om jouw perfecte jurk te vinden. Bij het ontwerpen van de collectie heeft het design team van MS Mode rekening gehouden met alle verschillende body shapes. Dus of je nou een A, O, H, X of V bodyshape hebt, bij MS Mode kun je altijd een fashionable jurk met de perfect fit vinden.

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION STORY

Deze curvy ladies zijn het volgen waard

Het is een feit dat de maatschappij verandert, de curvy vrouw neemt over. Dit geeft modemerken, bloggers en andere social influencers die gericht zijn op plussize fashion, de kans om echte bodies te laten zien.

LEES MEER...

FASHION TREND

Trend van dit moment: Flared broek

Afgelopen najaar zag je deze broek al steeds vaker terugkomen op straat (en op de catwalks) maar dit jaar weten we het zeker, deze trend blijft; de flared broek is terug! Of eigenlijk de flared broek, jeans, legging en tregging. Want de flared pijp kun je dragen op iedere soort broek. De flared broek loopt strak bij de heupen en bovenbenen en loopt vanaf de knieën naar onderen wijd uit! Wie had ooit gedacht dat deze klassieker uit de jaren ’70 terug zou komen? Ook al moesten wij weer even wennen aan zo’n flared model, nu kunnen we wel zeggen dat wij de flared stijl helemaal hebben omarmt.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION STORY

Behind The Scenes met MS Mode in Schotland

Het najaar staat voor de deur en MS Mode is natuurlijk druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe najaarscollectie. Voor onze nieuwe jassen campagne hebben we echt uitgepakt. We zijn op zoek gegaan naar een hele bijzondere locatie die een mooie, indrukwekkende sfeer heeft. Het Schotse landschap met de ruige natuur en mooie bergen was dé perfecte plek voor onze jassen fotoshoot. De fotoshoot vond plaats in het kleine dorpje Ardgour.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Zes essentiële items die je niet mag vergeten in te pakken deze zomervakantie

De zomer is hier, tijd om je koffer te pakken voor een zonnige zomervakantie in eigen land of over de grens. Je hebt besloten waar je heen gaat en je hebt je tickets, zonnebrand en paspoorten al ingepakt. Nu alleen nog je zomer outfits bij elkaar zoeken. Als je houdt van een goede voorbereiding hebben we zes essentiële items die je niet mag vergeten in je koffer deze zomer!

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION ADVICE

Vijf onmisbare tips voor schurende bovenbenen

We weten dat veel vrouwen er last van hebben, je bent echt niet de enige die last heeft van schurende bovenbenen. Vooral in de warme zomermaanden; je dijen raken elkaar aan bij het lopen en dat is verdomde vervelend als het warm en broeierig wordt. Er ontstaan bultjes of schaafplekken en die doen zeer!

LEES MEER...

FASHION STORY

Wedding Season

Elk zomerseizoen kun je er niet omheen. Bruiloften! Het bruiloft seizoen is volop aan de gang en we love it! Van traditionele ceremonies in het kasteel tot een intieme bruiloft aan het strand. Bruiloft thema’s zoals Summer Chic of The Great Gatsby. We hebben het allemaal voorbij zien komen.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION TREND

Mixed dots

Ze zijn het meest minimalistische motiefje in de mode: dots. Het patroon van perfect ronde bolletjes doet heel Pop Art aan, maar bestaat al veel langer. De machinaal mooi regelmatig verdeelde dots verschenen rond midden 18e eeuw in het modebeeld en ruim een eeuw later werd dit patroon vernoemd naar dé dan heersende volksdans-rage: de Polka.

LEES MEER...

Kitchen sink example

FASHION STORY

NEW YEAR. NEW YOU!

2018 is hét jaar voor een new year en een new you. Dat geldt in ieder geval van deze vier powervrouwen! Zij durfden te dromen en wonnen begin dit jaar via Facebook een fashionable make-over én een duwtje in de rug om zo hun grote droom werkelijkheid te laten worden. Lees snel het verhaal van Eliza, Vera, Patricia en Carolina.

 

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Back to basics

HET GEHEIM VAN EEN PERFECTE GARDEROBE

Soms heb je van de dagen dat je voor je kast staat en het gewoon even niet meer weet... Wat moet je nu weer aantrekken? Wij willen je graag een handje helpen en je laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn. Wat je nodig hebt zijn een aantal goede basics, want met goede basics staat jouw garderobe als een huis en rock jij elke look in één handomdraai!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''NO HUSTLE, NO STRESS''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Vorige week kon je de verhalen van Fanny en Vicky lezen. Dit keer is Kim (27 jaar) aan de beurt!

LEES MEER...

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

'' I DID IT! I ROCKED BIG TIME! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand voor vier Belgische beauty’s een complete make-over in samenwerking met Madamski, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies en een aantal prachtige looks in MS Mode kleding. Dit keer het verhaal van curvy lady Vicky (29 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''ALLES MAG EN ALLES KAN! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Ieder met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van curvy lady Fanny (54 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Kleurenanalyse

HET IS TIJD OM KLEUR TE BEKENNNEN!

Dit keer een blog over kleuradvies! Welke kleur past het best bij jou? Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

People behind the brand

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN...

Eens in de zoveel tijd willen we jullie graag meenemen voor een kijkje achter de schermen! Dit keer met onze curvy lady Marcia. Marcia werkt sinds een aantal maanden bij ons op het hoofdkantoor. Bekijk jij altijd de online modelbeelden en lees jij de beschrijvingen van de fashion items voordat je ze koopt? Grote kans dat Marcia deze heeft geschreven en ervoor heeft gezorgd dat ze werden gefotografeerd.

LEES MEER...