Summer Essentials

Tips om je meer zelfverzekerd te voelen! #FREETHEBEAUTY


We begrijpen dat het bijna onmogelijk is om 24/7 gelukkig te zijn. Het is een feit dat de meeste mensen continue bezig zijn om hun leven te verbeteren op alle aspecten van het leven. Wat we zeker weten is dat alles komt of staat bij een positieve houding. We hebben 6 tips voor je verzameld die je in je dagelijkse leven kan toepassen en je zelfverzekerder laten voelen en een instant boost geven!
1. Besteed quality-time met vrienden en lach!

Vriendschap is geeft je positieve energie in het leven. Er is geen probleem dat niet opgelost kan worden met behulp van je vrienden. Je kan ze ontmoeten voor een thee’tje, een dagje erop uit gaan of samen een hapje eten en je zorgen maar ook je positieve ervaringen uit te spreken! Met je beste vriendin naar een cheesy-film is ook altijd een goed idee, samen huilen helpt soms ook!2. Luister naar je favoriete liedje en dans (like nobody’s watching!)

Een van de beste activiteiten om je humeur een oppepper te geven is je favoriete liedje op maximale volume op te zetten en jezelf even los te dansen! De endorphine die je aanmaakt met je favoriete nummer en beweging zorgt ervoor dat je jezelf instant beter voelt!

Shapeguide

Shapewear


3. Rode lippen zijn altijd een goed idee!

Ga op zoek tussen alle lipsticks die je hebt naar de meest intens rode variant. Deze prachtige kleur op je lippen zorgt voor veel vrouwen voor zelfvertrouwen, een sexy en confident look! En een beetje kleur toevoegen aan je leven kan überhaupt nooit kwaad toch?!4. Verwen jezelf!

Mocht je het nog niet weten, ons brein wordt gestimuleerd door positieve prikkels en beloningen. Aan het einde van de dag heb je vast niet altijd zin om van werk helemaal naar huis te reizen, maar als je jezelf beloond met een relaxte wandeling (geen gehaast) je favoriete drankje in de trein/bus/auto of een ijsje tijdens de wandeling dan voelt je jezelf toch meer gemotiveerd en dus vrolijker. Zorg dat je niet teveel stresst en kijk om je heen terwijl je van jouw persoonlijke momentje geniet.


5. Draag kleding waar je jezelf zelfverzekerd en comfortabel in voelt!

Elke dag opnieuw is een speciale dag. Je hoeft niet perse naar een event, feestje of date te gaan om er mooi uit te zien. Neem ’s ochtends wat meer tijd en kies je favoriete outfit uit je kast. Draag deze outfit met trots, als je jezelf fijn voelt in een look dan straal je dit op een natuurlijke manier ook uit naar buiten. Zo voel je jezelf zelfverzekerd en sexy en klaar voor alles wat de dag je gaat brengen. Een favoriet item van menig vrouw is een mooie zwarte jurk.


6. Mediteren

De beste manier om orde te scheppen in de chaos van de dag is om even stil te staan en even tijd nemen om er over na te denken. Zonder afleiding. Er zijn verschillende relax-technieken die helpen om je gedachten leeg te maken, om je ideeën te ordenen, om je concentratie te verhogen maar ook om je humeur te verbeteren. Wanneer je voelt dat je energie level laag is, zoek dan naar een plekje waar er geen (weinig) geluid is en een beetje lekkere temperatuur is. Doe je ogen dicht en focus op je ademhaling. Met 5 of 10 minuten alleen met focus op je ademhaling zorgt ervoor dat je ontspant en dat je weer energie krijgt voor de volgende uitdaging.
Probeer altijd in gedachten te houden dat een positieve mindset je al heel ver brengt. Zorg dat je oefent en zorg dat je soms even focust op jezelf en soms zelfs even op helemaal niets. Probeer obstakels te zien als uitdagingen die je echt makkelijk aan kan!#FREETHEBEAUTY

Shapeguide