Summer Essentials

The perfect dress


Het is december! En dat betekent dat ‘the party season’ nu echt is losgebarsten. In deze most wonderful time of the year wil je natuurlijk shinen en met de perfecte jurk voor de dag komen. Heb je onze Dress Up For December collectie al gezien? We hebben een hele collectie met mooie jurkjes die absoluut allemaal het label ‘perfect dress’ verdienen. Voor je direct in het wilde weg gaat shoppen, geven we je graag een paar tips om jouw perfecte jurk te vinden. Bij het ontwerpen van de collectie heeft het design team van MS Mode rekening gehouden met alle verschillende body shapes. Dus of je nou een A, O, H, X of V bodyshape hebt, bij MS Mode kun je altijd een fashionable jurk met de perfect fit vinden.
4 tips voor het kiezen van the perfect dress1. Doe de shape test


Je hebt curves en daar mag je trots op zijn. If you’ve got it, flaunt it zeggen wij altijd. Maar dan uiteraard wel op de juiste manier. Hul je daarom in een outfit die gemaakt is voor jouw lichaamstype. Weet je niet welke lichaamsshape jij hebt? Doe dan eens de shape test om te ontdekken welke lichaamsshape jij hebt en welke fashionitems er voor zorgen dat jouw pluspunten omarmd worden.


Naar de test

Shapeguide

2. Find the perfect fit

Als je weet welke shape jij hebt, kun je gaan ontdekken welke fit wonderen doet voor jouw figuur. Bij de een is het tenslotte belangrijk om de taille te benadrukken, terwijl voor een ander een recht model dress veel beter valt. Wil jij weten welke fits jouw lichaam tot haar recht laten komen en welke jurk dus jouw perfect fit is? Bekijk dan eens onze jurken style guide zodat je daarna uit een kleinere selectie jurken kunt kiezen. Een ding weet je dan in ieder geval zeker: welke prachtige jurk je ook kiest, het is een perfect fit.

Dressguide

Bekijk onze jurken guide3. Voeg een beetje verstopte magie toe


Wanneer je een strakke jurk draagt kan het heel prettig zijn om een corrigerende onderjurk te dragen. Op die manier geef je net een beetje extra ondersteuning aan je buik en taille. Het kan ook heel prettig zijn om een korte legging onder je rok of jurk te dragen. Op die manier voorkom je tegen elkaar schurende bovenbenen. More comfort meens more fun!Bekijk onze body shapewear


Shapewear

4. Maak jouw outfit compleet

Vind je het vervelend om blote armen te hebben? Zoek dan een leuke blazer, bollero of faux fur jasje bij jouw outfit. De Dress Up For December collectie heeft verschillende leuke blazers en bolero’s om jouw outfit helemaal compleet te maken. Zoek ook een fashionable panty bij jouw jurkje. Je kunt een eenvoudig jurkje een extra dimensie geven door een design panty eronder te dragen. Maar uiteraard kun je ook voor een klassieke panty gaan om het geheel af te stylen. Nog een voordeel aan het afkleden met een jasje en een panty is, dat je straks naar jouw werk jouw outfit ook kunt dragen. Dan maak je van jouw party outfit gewoon een office look.Outfit Complete

Bekijk onze korte jasjes