Fashion tips & tricks

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jurken Guide

VIND DE JURK VOOR JOUW FIGUUR

Op zoek naar een jurk die je taille mooi laat uitkomen? Of eentje die juist je buikje verbergt? Of liever eentje die je armen bedekt? MS Mode heeft dé jurk die perfect past bij jouw figuur.

Jassen Guide

VIND DE JAS DIE BIJ JE PAST

Wind, regen en frisse temperaturen. De herfst staat bijna voor de deur! En daar hoort natuurlijk een nieuwe jas bij... Ben je nog aan het twijfelen welke jas het beste past bij jouw stijl? Laat je inspireren door deze handige guide.

Jeans guide

VIND JOUW PERFECTE JEANS

Op zoek naar jeans die love handles laat verdwijnen als sneeuw voor de zon? Of eentje die jouw billen mooi laat uitkomen? Eentje die net zo relaxt is als jij? MS Mode heeft dé jeans die perfect past bij jou.

Fabric guide

MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS DE PRINT EN DE FIT: HET MATERIAAL

Met deze handige guide kies je voor iedere gelegenheid het perfecte materiaal. Linnen op een broeierige dag, satijn voor een avondje uit en elastaan voor die Netflix-marathon op de bank.

Wear your denim with pride

DE BESTE WASTIPS VOOR JE JEANS!

Geef je lievelingsjeans het eeuwige leven!

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ JOU?

Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Shape guide

VIND JE PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek jouw shape!

Size guide

VIND JOUW MAAT

Ben je opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet jij niet precies welke maten jij hebt? Wij helpen je graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die jou het beste past!