Fashion tips & tricks

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fabric guide

MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS DE PRINT EN DE FIT: HET MATERIAAL

Met deze handige guide kies je voor iedere gelegenheid het perfecte materiaal. Linnen op een broeierige dag, satijn voor een avondje uit en elastaan voor die Netflix-marathon op de bank.

Jeans guide

VIND JOUW PERFECTE JEANS

Vind jij het lastig om een broek te vinden die past bij jouw figuur? De zoektocht naar de perfecte jeans begint namelijk bij de juiste fit voor jouw figuur!

Jassen Guide

VIND DE JAS DIE BIJ JE PAST

Spring is on it’s way! En dat betekent dat we de warme jas binnenkort aan de kapstok kunnen laten hangen. Het is tijd voor de voorjaarsjas. Een fijne tussenjas om van de eerste zonnestralen te genieten. Voor welk model jas ga jij dit voorjaar?

Jurken guide

VIND DE MOOISTE JURK VOOR JOUW FIGUUR

Net als elke vrouw is elk figuur uniek. Ontdek hier welke jurken bijzonder geschikt zijn voor jouw shape. Weet je nog niet welke shape jij hebt doe dan hier de test.

Wear your denim with pride

DE BESTE WASTIPS VOOR JE JEANS!

Geef je lievelingsjeans het eeuwige leven!

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ JOU?

Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Shape guide

VIND JE PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek jouw shape!

Size guide

VIND JOUW MAAT

Ben je opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet jij niet precies welke maten jij hebt? Wij helpen je graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die jou het beste past!