jurken guide jurken guide

Op zoek naar een jurk die je taille mooi laat uitkomen? Of eentje die juist je buikje verbergt? Of liever eentje die je armen bedekt? MS Mode heeft dé jurk die perfect past bij jouw figuur.


jurken guide
jurken guide
jurken guide

jurken guide

jurken guide
wrapdressguide
jurken guide

Stijlvol én klassiek. De wrap dress – oftewel de wikkeljurk – creëert een prachtige taille doordat je deze om je middel strikt. Handig, want zo kun je de jurk zelf aanpassen op jouw figuur. (Pssst… Ook ideaal als je íets te veel hebt gegeten bij het kerstdiner.) Heb jij een X, H, O- of V-shape, dan is deze jurk perfect voor jou.

shapeswrapdress

bodyconguide
jurken guide

Op zoek naar een classy en sexy jurk voor de feestdagen? De bodycon jurk is perfect om jouw zandloperfiguur extra aandacht te geven. Show your curves! Van hooggesloten tot een diepe V-hals en met verschillende mouwlengtes, de jurk is verkrijgbaar in veel varianten. Deze jurk zit fijn dankzij de stretch en ook niet onbelangrijk: dankzij de plooitjes wordt je eventuele buikje verdoezeld.

shapesbodycon

fitflareguide
jurken guide

Fijn aan fit & flare jurken: ze zijn ideaal voor iedere body shape. Ze zitten strak van boven en los van onder, waardoor je buikje minder opvalt. Bovendien ligt de focus bij deze jurk vooral op de kanten details in de halslijn. De jurk voelt supercomfortabel aan, dus je kunt de hele avond onbezorgd dansen én lekker uitbuiken na het eten.

shapesfitflare


jurken guide
jurken guide

Is Casual Friday jouw favoriete dag van de week? Dan is een wrap dress jou op het lijf geschreven. Deze jurk creëert een prachtige taille doordat je deze om je middel strikt en je kunt zelf bepalen hoe diep je de V-hals wilt draperen. Onze favoriete print voor een casual look? Bloemen, natuurlijk!


shop nu

Casual wrap dress

Feestelijke plissejurk
jurken guide

Yes, er is nu ook een Kerst-editie van onze bestseller jurk! Deze stijlvolle plisséjurk is ideaal om meer taille te creëren en goed te combineren met een blazer en stijlvolle hakken voor een feestelijke look. Zin om te dansen? Dan is dit zwierige exemplaar jouw favoriete keuze. Let the party begin!


shop nu


jurken guide
verdoezelguide

Fijn aan deze bestseller: de Spanish touch! Deze jurk is een perfecte match voor ieder figuur, want het heeft een comfortabele, losse fit én verbergt je buikje als de beste dankzij de verschillende laagjes. Mooi met een stijlvolle blazer of een stoer biker jack.

armenguide

Liever geen blote armen tijdens de feestdagen? De bodycon jurk is perfect om een mooi zandloperfiguur te creëren én verkrijgbaar met verschillende mouwlengtes. Voor ieder wat wils! Toch liever een jurk met spaghettibandjes? Dan is een blazer of een lang, feestelijk vest natuurlijk ook altijd een goed idee.

tailleguide

Met deze stijlvolle plisséjurk heb je binnen no-time een extra mooie taille. Deze jurk is niet voor niets een bestseller en nu ook verkrijgbaar in een Kerst-editie! Mooi met een blazer en hoge hakken voor een feestelijke look. Zin om te dansen? Dan is dit zwierige exemplaar jouw favoriete keuze. Let the party begin!