jeans guide

It’s the fit. Own it.

De perfecte jeans vinden lastig? Niet als het aan MS Mode ligt! Iedere vrouw is uniek en daarom kun je bij ons kiezen uit heel veel verschillende fits. Van skinny tot straight en van maat 40 tot 54. Zo weet je zeker dat er voor jou ook een perfecte match is. It’s the fit. Own it!


wrapdressguide
jeans guide

Fijn aan deze jeans: de Rose jeans heeft een ruimere fit, ook in de taille. Handig als je iets vollere bovenbenen of kuiten hebt én ideaal voor een relaxte look.

Shop nu

bodyconguide
jeans guide

Niet te skinny, niet te wijd. De Lily jeans sluit mooi aan en heeft een rechte fit vanaf de knie. Dankzij de shape lijken je benen slanker en langer. Win-win!

Shop nu

fitflareguide
jeans guide

Over een fashion must-have gesproken… De Iris jeans heeft een slanke fit die mooi aansluit, maar zit niet té strak. De jeans voelt bovendien lekker comfy dankzij de stretch.

Shop nu

fitflareguide
jeans guide

Op zoek naar een skinny jeans met hoge taille voor een extra vrouwelijk silhouet? Hallo Cherry! Ook fijn: deze jeans zit heerlijk dankzij de superstretch.

Shop nu

fitflareguide
fitflareguide
jeans guide

De look van een jeans en het comfort van een legging? Yes please! Deze Poppy tregging met skinny leg en elastische tailleband voelt zo goed, dat je bíjna zou vergeten dat je hem draagt…

Shop nu

fitflareguide
jeans guide

Perfect voor een extra vrouwelijk silhouet: Magic Simplicity Sculpts! Deze high waist jeans met rits aan de voorkant heeft een elastiek in de extra brede tailleband voor een plattere buik. Ook fijn: je billen worden geaccentueerd en gelift door de extra naden en hartvormige belijning. En hadden we al gezegd dat deze skinny is gemaakt van supercomfortabele stretch denim?

Shop nu

fitflareguide
jeans guide

Wil je jouw figuur accentueren? Dan is de Magic Simplicity Shapes jouw match. De jeans is gemaakt van superstretch die ervoor zorgt dat je buik, billen én benen er geweldig uitzien. Je kunt kiezen uit verschillende wassingen én tussen een skinny leg of flared leg. De flared leg loopt uit vanaf de knie. Zo worden je heupen geaccentueerd, je kuiten gecamoufleerd én lijken je benen langer.

Shop nu