Corona maatregelen - Let's stay healthy

We sluiten onze fysieke winkels

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Daarom nemen wij de richtlijnen van de overheid en officiële gezondheidsorganisaties zeer serieus en houden we nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Dit betekent dat we de fysieke winkels in alle landen tot nader order gesloten hebben. Dit geldt dus voor België, Frankrijk, Spanje, Luxemburg en Nederland.

Online shoppen = 20% korting en gratis verzending

Je kunt nog wel 24/7 terecht op onze webshop. Om je tegemoet te komen in deze moeilijke periode, maken wij het shoppen t/m 9 april 2020 iets makkelijker:

  • Gratis verzending op alle bestellingen.
  • 20% korting op alle artikelen (inclusief sale)
  • Langere retourtermijn van 60 dagen.

Goed om te weten

Wij bezorgen op dit moment in alle landen. Wel kan de levertijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. In Frankrijk bezorgen we alleen op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lukt retourneren niet omdat uw DHL afgiftepunt gesloten is? Wij hebben de retour termijn verlengd naar 60 dagen, dus u heeft extra tijd. Dit geldt voor retourneren, ruilen en veel andere transacties in onze winkels. Heeft u betaald via Klarna en maakt u gebruik van de verlengde retour periode? Vraagt u dan bij Klarna een verlengde bevriezing van uw rekening aan via chat: https://app.klarna.com/login

We willen jou bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we extra goed op elkaar passen en helpen waar nodig.

Take care, stay safe and let’s keep in touch!

MS Mode