MS Mode

Onze Visie

MS Mode is dol op curvy vrouwen. Onze missie: de welgevormde vrouw in de spotlight zetten met fashion voor een betaalbare prijs. MS Mode maakt pure #CURVEPOWER. Met #CURVEPOWER benadrukt MS Mode dat iedere curvy vrouw trots mag zijn op haar rondingen en lichaam.

Kledingstukken worden niet simpelweg uitvergroot, maar specifiek ontworpen op de rondingen van echte vrouwen voor de perfecte pasvorm. Met modieuze collecties inspireert MS Mode díe vrouwen die de mooie vormen van hun lichaam willen laten zien.  

MS Mode internatonaal

Wij als internationale fashion retailer hebben ruim 400 winkels verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Daarnaast hebben we in elk land een eigen webshop. We werken samen met ongeveer 2500 collega’s internationaal. In Nederland is ons internationale serviceoffice gevestigd. Hier wordt het beleid voor alle landen bepaald en de collectie vorm gegeven. Elk land heeft een lokaal kantoor en managementteam dat het internationale beleid vertaalt. Hierdoor kunnen we onze klanten de best mogelijke service verlenen.

MS Mode groep

MS Mode is onderdeel van COOLinvestments. COOLinvestments heeft een aantal succesvolle modeketens, zoals CoolCatAmerica Today en Sapph en beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring in de Europese retail markt. Deze modeketens zijn samen gevestigd in één hoofdkantoor op de Diemermere 1, 1112 TA in Diemen.

Meer weten of onze actuele vacatures bekijken? Ga dan naar www.werkenbijmsmode.nl.

Curvepower