Find your style

PERFECT FOR EVERY DAY

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Colour guide

WELKE KLEUR PAST HET BESTE BIJ JOU?

Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

Kitchen sink example

LEES MEER...

Jeans guide

VIND JOUW PERFECTE JEANS

Vind jij het lastig om een broek te vinden die past bij jouw figuur? Lees dan snel verder en ontdek onze verschillende broekmodellen IRIS, LILY, VIOLET, ROSE en SHAPING. De zoektocht naar de perfecte fit begint namelijk bij het juiste model voor jouw figuur!

Kitchen sink example

LEES MEER...

Shape guide

VIND JE PERFECTE PASVORM

Te dik, te dun, te plat, te rond... Geef toe, wij volslanke vrouwen kunnen soms best een beetje klagen. He-le-maal niet nodig vinden wij bij MS Mode! Accentueren of camoufleren, optisch slanker of ronder lijken; met de juiste kleding kun je heel veel bereiken! Doe de test en ontdek jouw shape!

Kitchen sink example

LEES MEER...

Size guide

VIND JOUW MAAT

Ben je opzoek naar een nieuwe outfit of lingerie, maar weet jij niet precies welke maten jij hebt? Wij helpen je graag een handje. Pak een meetlint, volg onze vier eenvoudige stappen en ontdek in één handomdraai de maat die jou het beste past!

Kitchen sink example

LEES MEER...