Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

FASHION TREND

Dit zijn dé 5 jassentrends van dit moment

''EEN FASHIONABLE VOORPROEFJE OP HET NAJAAR''

Voor je het weet is het weer zover, dus ladies... hoogste tijd om je voor te bereiden op de koude maanden die ons te wachten staan! Dit najaar zijn er onwijs veel soorten jassen waaruit je kunt kiezen om warm en fashionable voor de dag te komen! Om je een handje te helpen zetten wij alvast de 5 mooiste jassentrends voor je op een rijtje.

LEES MEER...

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

‘’WAUW, WAT EEN GEVOELl!”

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies. Frieda (58 jaar) is de laatste van de 4 Belgische beauties die een make-over onderging! Lees hier haar verhaal!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''NO HUSTLE, NO STRESS''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Vorige week kon je de verhalen van Fanny en Vicky lezen. Dit keer is Kim (27 jaar) aan de beurt!

LEES MEER...

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

'' I DID IT! I ROCKED BIG TIME! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand voor vier Belgische beauty’s een complete make-over in samenwerking met Madamski, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies en een aantal prachtige looks in MS Mode kleding. Dit keer het verhaal van curvy lady Vicky (29 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

MS Mode Make-Over

''ALLES MAG EN ALLES KAN! ''

MS Mode organiseerde afgelopen maand in samenwerking met Madamski een complete make-over, inclusief fotoshoot en persoonlijk stylingsadvies voor vier MS Mode fans uit buurland België. Ieder met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van curvy lady Fanny (54 jaar) en haar make-over!

LEES MEER...

FASHION ADVICE

Kleurenanalyse

HET IS TIJD OM KLEUR TE BEKENNNEN!

Dit keer een blog over kleuradvies! Welke kleur past het best bij jou? Ben jij een koud of een warm type? Welke kleuren staan je prachtig en welke kun je beter vermijden? Wij helpen je graag met advies. Met de juiste kleuren kun jij namelijk maximaal shinen! En wie wil dat nou niet? Dames, het is tijd om kleur te bekennen!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

People behind the brand

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN...

Eens in de zoveel tijd willen we jullie graag meenemen voor een kijkje achter de schermen! Dit keer met onze curvy lady Marcia. Marcia werkt sinds een aantal maanden bij ons op het hoofdkantoor. Bekijk jij altijd de online modelbeelden en lees jij de beschrijvingen van de fashion items voordat je ze koopt? Grote kans dat Marcia deze heeft geschreven en ervoor heeft gezorgd dat ze werden gefotografeerd.

LEES MEER...