Our Fashion Stories

TRENDS, ADVICE & MORE

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

FASHION TREND

De Statement Sleeve

DE MUSTHAVE VAN DIT MOMENT!

Afgelopen half jaar stonden onze armen en schouders al volop in de spotlights dankzij de statement sleeves en de off-shoulder trend, maar ook dit najaar blijven ze ontbloot! Het lijkt misschien net iets meer gepast voor de zonnige zomer, maar niets is minder waar: tops met open schouders zijn wat warmer dan een simpele tanktop, maar zijn net wat koeler dan een top met lange mouwen. Perfect voor aankomend seizoen!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION LADY

People behind the brand

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN...

Eens in de zoveel tijd willen we jullie graag meenemen voor een kijkje achter de schermen! Dit keer met onze curvy lady Marcia. Marcia werkt sinds een aantal maanden bij ons op het hoofdkantoor. Bekijk jij altijd de online modelbeelden en lees jij de beschrijvingen van de fashion items voordat je ze koopt? Grote kans dat Marcia deze heeft geschreven en ervoor heeft gezorgd dat ze werden gefotografeerd.

LEES MEER...

FASHION ADVICE

My Summer, My Suitcase

IK GA OP VAKANTIE EN NEEM MEE...

De zomer is in volle gang en daar zijn we reuze blij mee! Want geef toe, tijdens de zomer is alles nét een stukje mooier, is iedereen nét een stukje blijer en komt die geboekte zomervakantie waar we al zó lang naar uitkijken nu echt dichtbij! Kortom, in de zomer hebben we even niets te klagen. Oke, bijna niets dan... want het inpakken van je koffer is én blijft een groot obstakel. Not any longer!

LEES MEER...

Kitchen sink example
Kitchen sink example

FASHION ADVICE

Zomerse stoffen!

DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR: TIJD OM TE SHOPPEN!

Veel vrouwen hebben een hekel aan polyester en denken nog altijd aan goedkope zweetstofjes en klotsende oksels bij het dragen van deze stof. Gelukkig heeft de tijd niet stil gestaan en is er de laatste jaren héél veel veranderd aan de kwaliteit van polyester. Het polyester van vroeger is dat van nu niet meer en daar zijn wij heel blij mee!

LEES MEER...

FASHION TRENDS

My style, my shape... my sportswear!

WE DON'T SWEAT, WE SPARKLE. TOCH LADIES?

Geen zorgen! We gaan je geen preek geven over hoe vaak, hoeveel en hoe hard jij moet sporten deze zomer. Waar we je wel bij willen helpen, is je een duwtje in de rug te geven voor als jij je sportmotivatie even kwijt bent. Onze oplossing? Tik een nieuw sport-setje op de kop!

LEES MEER...

Kitchen sink example