MS Mode

Blouses & tunieken

71 artikelen

- 67%
Blouse

Afgeprijsd van €29,99 naar €10,00
Online Only
|

€37,99
Online Only
|

€34,99

Grote maten blouses & tunieken bij MS Mode

Op zoek naar blouses en tunieken in grote maten? Dan ben je bij MS Mode aan het goede adres. Blouses en tunieken lijken veel op elkaar, maar over het algemeen hebben blouses een knoopsluiting van boven naar beneden en tunieken niet. Deze trek je aan over je hoofd en zijn vaak wat wijder dan blouses. Perfect voor een relaxte look!

Tunieken voor de vollere vrouw

De blouses en tunieken van MS Mode hebben een perfecte pasvorm voor elke curvy vrouw. We weten als geen ander hoe we items moeten ontwerpen voor de vollere vrouw, zonder de trends uit het oog te verliezen. Fijn aan de plussize tunieken van MS Mode: ze zijn comfortabel, lekker ruim en luchtig. De klassieke modellen hebben splitten aan de zijkant. Langere tunieken kun je ook dragen als strandjurkje en zijn mooi als top op een jeans met een flared leg.

Plussize blouses voor alle gelegenheden

De damesblouse is een item waarmee je alle kanten op kunt. Het klassieke overhemd is ideaal voor een zakelijke meeting, en een mouwloze blouse is perfect in het voorjaar. De geruite blouse raakt nooit uit de mode en is perfect tijdens de koudere wintermaanden. Zin om extra vrouwelijk voor de dag te komen? Ga dan voor een blouse met volant of met vleermuismouwen.

Lees meer Minder