Bezorgen

Bezorgen

Je bestellingen worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Items die in het weekend besteld zijn, worden op dinsdag geleverd. Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Bij het invullen van je persoonlijke gegevens kun je dit aangeven. Bij thuisbezorging wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van € 4,95 per verzending.
 

Bezorgen

Is je pakketje aangeboden terwijl je niet thuis was? Dan kun je op www.dhlparcel.nl doormiddel van je bezorgcode aangeven waar en wanneer je het pakket bezorgd wil hebben, of ervoor kiezen het pakket zelf ergens op te halen. Bijvoorbeeld bij de buren of een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Bij een mislukte bezorging op zaterdag, kan het pakket ook maandag middag worden bezorgd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wil de levering na de vierde keer nog steeds niet lukken, dan wordt het pakket retour gestuurd naar ons. Bij bezorging in een parcelshop wordt een vast bedrag aan verzendkosten gehanteerd van € 4,95 per verzending.
 

Bezorgen

Het is ook mogelijk om je pakketje te laten afleveren bij een DHL parcelshop bij jou in de buurt. Kies bij het afrekenen voor de aflevermethode ‘Afhalen in de DHL Parcelshop’. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je de bestelling afhaalt in 1 van de 1.300 parcelshops in Nederland.

Zodra de bestelling voor je klaarligt ontvang je een e-mail. Let op! Neem voor het ophalen van je bestelling bij een DHL Parcelshop of parcelstation een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat.

Het pakje blijft 7 dagen bij een DHL Parcelshop of Parcelstation liggen. Als je het binnen die tijd niet opgehaald hebt, stuurt DHL het terug naar MS Mode.